bence burada batanlar dışarıya gore oranlayınca cok daha az kalır herkes vurdu biryerlerden..
bence burada batanlar dışarıya gore oranlayınca cok daha az kalır herkes vurdu biryerlerden..
gece terse yarım uzun başladım ama..
şuan 2500 puan kar var....500 puanı komisyon..
alıp alıp veriyorum...
sn catedral ve selçuklu şahittir..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Helal sana bi tanesin
Burada pek görmedim ama orada çok gördüm yok ev aldım araba aldım da şu kadar kazandım diye yazan hala var, hayır kazandıysan yazda miktar yada kazancınla ev falan aldım diye niye görmemişlik yapıyosun değilmi? gıcık olan bu işte, ev var ev var, deve var on akçe deve var 100 akçe, senin kazandım diye yazdığın para, başkasına para bile değildir, ama yinede yapıyolar, biz boşuna yüzdesel konuşmuyoruz yada kaldıraç oranı vermiyoruz, oda her durumda değil, yada ne biliyim artı yazdı eksi yazdı deişte değilmi, batanda battım demeyecekmi, saklasın mı?, çok gülünç muhabbetler olmasa var ya, insan kızıyor işte , saygılar.
Çok Uzman
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese bol kazançlar
Al geldi uzunlar avantajlı arkadaşlar, saygılar.
mbm 15 dakk system direncten short yapsak ? busferde yermi pilav![]()
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dax boyle zayıf durmasa 41000deydik şimdi
Evet bugün gördüğü en düşük seviyeden 2000 puan yükseldi nerdeyse, bu olumludur, fakat 41500 sonrasına bakmalı bu olumluluğun, bence bugün üst sınır orası, oralardan tekrar kısaya geçilmeli, denenmeli, saygılar
geçmişte kullandığım bir sistem vardı..5 dakikalık bir sistemdi..az önce 1-18 eylül arasını test ettim. 13 kısa 13 uzun yapılmış....net 11.200 puan kar var....yahu kardeşim ben bu sisteme uyunca niye kar ettirmez bunlar...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri