Sayfa 19/56 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
666 sonuçtan 217 ile 228 arası

Konu: VOB'da Sistem performans karşılaştırmaları

Teşekkür Teşekkür 
    4.342
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.905
    Toplam Teşekkür
    903 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya birakin, kiyaslama bana ne kazandiracak. saglamligini kiyasliyabiliyormusunuz? hayir...
    aylik getirisi %20 olan sistem bile adami ihya eder, hele bi ayda %20'yi garantileyin, sonra performansinizi karsilastirirsiniz.
    ben ayda net %20 getiren sistem bulsam, foruma geyik yapmaya girerim sadece. dogruya dogru...
    düzenli gelir imkansıza yakın bu piyasada. sistemlerden para kazanmak ehlileştirilmemiş ata binmek gibidir 3 ay iş yapmazsın 1 ay bir iş yaparsın 1 yıl boyunca seni ihya eder. reel sektördeki ticarette böyle değilmi zaten?
    ama yine de sistem seçiminde back testlerine bakıp en istikrarlı olanı tercih etmek gerekir.

2. The Following 3 Users Say Thank You to sovalye For This Useful Post:

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı sazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu topicde VOB'da trade etmekte kullandığımız sistemlerin performanslarını karşılaştırmayı arzuluyorum. Bu sayede kendi sistemlerimizin diğerlerine kıyasla ne kadar iyi yada kötü olduğunu görebileceğiz (en azından ben görmeyi umuyorum). Ayrıca yine sistem geliştirmeye ve iyileştirmeye devam etmek için bir motivasyon unsuru olabileceğini de düşünüyorum.
    ya birakin, kiyaslama bana ne kazandiracak. saglamligini kiyasliyabiliyormusunuz? hayir...
    aylik getirisi %20 olan sistem bile adami ihya eder, hele bi ayda %20'yi garantileyin, sonra performansinizi karsilastirirsiniz.
    ben ayda net %20 getiren sistem bulsam, foruma geyik yapmaya girerim sadece. dogruya dogru...
    Topiği açan sazan abi topiğin amacını da yazmış, bana da mantıklı geldi
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

4. The Following 2 Users Say Thank You to enorton For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ok de..yazdığınız kodun/programınızın bir editörü ve derleyicisi olması lazım? o nedir? ben de merak ettim
    yahu bu soru arada kaynadı..Tyrant ve Rock kardeşler, kullandığınız editör/derleyici nedir, hangi dprogramlama dilini kullanıyorsunuz?
    BANGA mühim

6. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

apla zaten forumda 3 türlü geyik var...

1) Uzun vadeli makro-temel analiz v.s. ki VOB da gün içi trade için bence hiç bir işe yaramaz
    2) Sistemlerin sefaleti yada başarısı, birisi birisinden bir dat bir yaklaşım bir nuans bir crack linki kapsa kardır
    3) Serbest radikallerin geyikleri..bunlar vazgeçilmez

öylede geyik böylede geyik
    %20 kolayda...onu 1 kaldıraçla mı diyon, full kaldıraçlamı..yani 1400 puan yetiyormu sana onu de
    BANGA mühim

8. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Topiği açan sazan abi topiğin amacını da yazmış, bana da mantıklı geldi
    simdi diyelim ben bir sistem bulmusum, bana ayda cok temiz bir sekilde 1000-2000 puan kazandiriyor ve ben hala baskasinin daha iyi bir sistemi var mi acaba diyecegim. yok arkadas boyle bir olay.
    lutfen kimse alinmasin, darilmasin. lafim hic kimseye degil. ama yayinlanan tum system testerlara guluyorum ben sadece ve jerfin'in imzasini hatirlatmak istiyorum.
    ama hep bir umut var iste. o yuzden hala buradayiz ya.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

10. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    33
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    241
    Toplam Teşekkür
    60 Yazısı Teşekkür aldı

ok de..yazdığınız kodun/programınızın bir editörü ve derleyicisi olması lazım? o nedir? ben de merak ettim
    Delphi. Pascal'in visual olani.

12. The Following 3 Users Say Thank You to TyranT For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

simdi diyelim ben bir sistem bulmusum, bana ayda cok temiz bir sekilde 1000-2000 puan kazandiriyor ve ben hala baskasinin daha iyi bir sistemi var mi acaba diyecegim. yok arkadas boyle bir olay.
    lutfen kimse alinmasin, darilmasin. lafim hic kimseye degil. ama yayinlanan tum system testerlara guluyorum ben sadece ve jerfin'in imzasini hatirlatmak istiyorum.
    burada birseyi duzeltmek isterim. guluyorum derken, yayinlanmasina guluyorum, yoksa o sistemi bulmak icin harcanan emege degil.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

14. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

...katılmıyorum ama sonuçta görüştür.. delikanlı ol ciğerimi ye nunu apla....
    amma aşkolsun, sistemlerinin sinyallerini anında söyleyenler de var, yetinmeyip grafını da sürekli yapıştıranlar var (biri de benim)..onlara da mı gülüyon apla...neyse en azından işe yarıyorlarmış güldürmek de olsa
    BANGA mühim

16. The Following 5 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

...katılmıyorum ama sonuçta görüştür.. delikanlı ol ciğerimi ye nunu apla....
    amma aşkolsun, sistemlerinin sinyallerini anında söyleyenler de var, yetinmeyip grafını da sürekli yapıştıranlar var (biri d ebenim)..onlara da mı gülüyon apla...neyse en azından işe yarıyorlarmış güldürmek de olsa
    simdi astatin, senin graflarla, benim surdan aldim burdan sattim demem arasinda bir fark yok. ama trend cizgileri cizilmis graflar olursa o baska, orada arkadas bir resim cizmis ve bizimle paylasmis oluyor.
    velhasil, amatorlerin uzun vadeli hisse yatirimlari disinda kazanabileceklerine inanmamakla birlikte sozunu ettigim umut nedeniyle buradayim.
    kisa vadede surekli iyi kazanan varsa, fakirleri de sevindirmeyi unutmasin, ne diyim?

18. The Following 4 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

vob da düzenli ve sürekli kazanç, mükemmel sistemle değil, sıkı disiplin ile olacak iş bence..

TyranT ve Rook arkadaşlar mükemmel sistem çıkarmışlar, tebrik ediyorum.. ayda ort. 10.000 puan çok muazzam bir kazanç..

ama bir de şu var.. açgözlü olmayıp günlük 300 puan hedeflesek ve o puanı alınca o gün kendimize başka işlemi yasaklayıp geceye de pozisyonsuz girsek.. haftada 1500 puan yapar, ayda 6.000 puan yapar.. yani neden hep mükemmel sistem peşinde koşuyoruz, katı bir disiplin ve trade tarzıyla mükemmel bir sistemin kat kat üstünde getiri sağlamak mümkün.. yeterki kendimize katı kurallar koyup bunlara harfiyen uyabilelim..

20. The Following 5 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Yer
    Çanakkale/Biga
    Teşekkür Teşekkür 
    540
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    602
    Toplam Teşekkür
    147 Yazısı Teşekkür aldı

tamam, itiraf ediyorum, bana hic inandirici gelmedi
    ama zaten arkadaslar bu ay basliyorlarmis islem yapmaya, dogruysa, arkadaslar forbes'in en zenginler listesine girer bir sene sonra
    buffet bile catlar boyle sisteme
    İşlerim nedeniyle muhabbete fazla katılamadım ancak sizin görüşünüze tamamen katılıyorum 400 bin puan getiriler o kadar az işlemde bence imkansız ayrıca böyle bir sistemi ben yapıcam ardından nete girip foruma üye olucam ve bende böyle bir sistem var dicem bu da bana ayrıca baya saçma geliyo doğrusuBu tip bir sistemin yarı karı 4 kat işlemle bende olsun neden girip yazayım paylaşayım ki sırf bu yaratılan sistemin bende olduğu bilinsin diye cidden manasız geliyor bana ve bende böyle bir performansa görmeden canlı canlı 1-2 ay test etmeden asla inanmam...

Tabi bu da benim görüşümdür her zaman paylaşımlara saygımız sonsuz kimseyi de incitme niyetinde değilim ancak 11 senedir teknik analiz çalışıyorum böyle bir olasılığın olabileceği ihtimali bile bana uzayda bi nokta gibi geliyor doğrusu...
    Amaç eğlenceyse psikolojinizle takılın amaç kazanmaksa sisteminize güvenin...

22. The Following 4 Users Say Thank You to vobarey For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

simdi astatin, senin graflarla, benim surdan aldim burdan sattim demem arasinda bir fark yok. ama trend cizgileri cizilmis graflar olursa o baska, orada arkadas bir resim cizmis ve bizimle paylasmis oluyor.
    velhasil, amatorlerin uzun vadeli hisse yatirimlari disinda kazanabileceklerine inanmamakla birlikte sozunu ettigim umut nedeniyle buradayim.
    kisa vadede surekli iyi kazanan varsa, fakirleri de sevindirmeyi unutmasin, ne diyim?
    iyi de apla, trend çizgileri subjektifdir... sen öyle çizersin başkası başka türlü..ama sonuçta teknik analizdir..sistem dediğin şey de aslında subjektifliği yok edilmiş teknik analizdir sonuç olarak... neyse yaw...
    BANGA mühim

24. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri