bak sungur, ben dediysem 1045xx doğrudur, fakat bu indik kötü fiyata kriko özelliği nedeni ile yükselir,...
Onuda şöyle izah ediyim,...
Dün saatlik crash aldık ya,...crash esnasında 1045xx den kötü fiyatı bulunca 107xx e gitmiştir, fakat tepkide sabit kalır,...
Bir de diyelim bunun ilk basmağı olan 1034xx de fiyatlar geçemedi,...o taktirde 1057xx en yapar, ama fiyatlar geçti yorum değişir ve 1057xx short yapılabilir ama indicatör destekli olmalıdır,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Analizde kriko geçiyor zaten,...
Burada iş 1034xx kırabilecekmi de,...kalabilcekmide,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ama bu senin yazın benimki nerede,...dün yazmışımdır onu eğer benimki ise o da krikodan saatlik crasha 1057xx olmuş, kırmızı ile belirttim zaten, polo sormuştu,...
Yok analiz seninse bu durumda yayınla,..yok benimse dediğim gibi,...
çok basit, ve ilk ayağı 1034xx de,..ikinci 1049xx de,üçüncü 1057xx de,..
Bir şeydaha dedim, bak pas geçme,...
1034xx kırabilirse saatlik dizkalifiye olur,...ama kırabilirse kelimeler para hep,...ona göre,..
102288 bak bu değişmez, denge,...
aynen o dur,...bak dünkünü de bulacam şimdi, saatlik crash olmadan vermiştir onu,..primat safhada,...ama carash olunca 105777 ye yükselmiştir, o nu biz fiyatlar düşerken o karmaşada pas geçmişizdir zatem mtx donup duruyordu,...
Bulacam onu,...
Yani bu gün dün yazmadığımızı düzelttik,...
buldum bu son graf 1045xx orada var,...666 KİLOBİT SİTE ARIZA YAPMIŞ GÖZÜKMÜYOR, TÜM SAFHALAR VAR GRAFTA HEM SAATLİKLER, HEMDE 104538 NERDEN GELMİŞ,...BİR AKŞAM ANALİZİNDEN PY KAPALIYKEN VE MUHTEMELEN BEN AKLIMDA KALIP BU GÜN EZBER YAZMIŞIMDIR ONU,...
AYRICA BAKIN ÖZETTE, SHORT PY SAATLİKTE CRASHA ÇIKMADAN YİNE 1034XX LE KARŞILAŞMIŞ VE BEN DENGEYİ O ZAMNDAN VERMİŞİM, 102288 102XXX OLARAK,...DEMİŞİMKİ BLOK KOYUYOR SAKLIYOR,...NİTEKİM MİLLET İNDİRDİ SONRA CRASHA GİTTİ,...
şimdi bakın,..şöle yapalım, o 104538 yapan dün var o analiz seans kapandıktan son vermişim,..
Ne yapmışız yer arıyoruz,...aşğaıya bakıyoruz duvar muhabbeti, pozitif py de short var, kıllanıyoruz haliylen, diğer indikler uyuyor, uymuyanları bulyoruz,...bir kaç aşağıdan bulduk, bir de bunu bulduk yukarıdan,...
Ama ben globaldede belirttim dedimki takibim buradan olacak diye şu saatlik sistemdeN, RESMİDE VAR ORADA, topiği kapatmadan önce dedim bunu, oraya bakarsanız görürsünüz,...diğer taraftanda saatlik analizi hep vurguladık en başında ve devam eden süreçte,..
O indik denge veriyor, 104538 ve bunun shota çıktığı yer orası günlükte, ama biz burada saatlikten gidiyoruz,...
Ondan sadece malumat istemişiz,..o da iyidir fark yapmaz,..
Goldu hep nokta tutturur,...
Neyse çok yoruldum sıfır trade yazmaktan yoruldum,...trade etmem ben varsa shortlarım,...
Iyi akşamlar cümleten,...
son graf tan benim anladığım ,10577x den sat gelmiş. 104xxx e inmiş.. fiyatlar 104xxx üstüne çıkarsa bu sefer al vermiş olacak. yada zamanla fiyatları aşağı ittirerek aşağı devam edecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri