Gün boyu beni yatayda kıvrandırdıktan sonra tam ben yatar yatmaz crashh moduna geçen EUR/USD'nin Pala'sını esefle kınıyorum...![]()
![]()
24 saat piyasaya hayır!!!!
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
evveeettttt....graşlı bir gün geçirmenizi dilerim muhteşem tebaam.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
79600 altında günlük kapanış yaparsak düşüş devam eder , 625 de kaparsa acaba mı diyebilirim![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
ohaaa...açılışa bak hizaya gel...
grash gorhunç...grash kaçınılmaz...
kraşinovski dobrovski inavovski popovski...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Graşalım beyler acelemiz var..iyi ki almamışız o küçük puanları..ne alacam tavuk mu alacam....düşsün 5000 puan alalım devekuşumuzu...
long live selçuklu most rarely known expanded ending diagonal....(breh )...
BANGA mühim
Biraz hormonlu bir açılış oldu gibi
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
The End diyorum, Tha Hand diyorum kime diyorum aluuu...hadi ** düş 20000 puan...jaguar xj den peugeot 508 e kadar düştük...acil puan lazım...dikkatinizi çekerim Puan ın acil lazım olmasından bahsetmiyorum , "acil puan" kategorisindeki puanlardan lazım diyorum....kime diyorum..hişşş
BANGA mühim
Full long baby full long
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri