nreden bulacaksınız, bu vobcektifteydik o sıra şu 5 lik analizleri çalışıyorduk,....
o da çok pis çalışıyordu,...kestim o yüzden, fazlası zarardır,...
sistem hafif kör olacak flu görecek,...
nreden bulacaksınız, bu vobcektifteydik o sıra şu 5 lik analizleri çalışıyorduk,....
o da çok pis çalışıyordu,...kestim o yüzden, fazlası zarardır,...
sistem hafif kör olacak flu görecek,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gözlüğünü sen takacaksın,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
O rakamı hatırlıyorum hocam, o yüzden 225 den uzuna döndüm. Hayırlı olur inşallah. Öğleye kadar yoktum çocuğu hastaneye götürdüm, kötü yakalandık. Nasipsiz bir gündeyim.
ağam dötünü yırtsan buna short yazdıramassın,...yazdırırsan 1929 olur bilyorsun deyilmi,...
ayrıca 63 hafta tutmaz,...şimdilik sat bakalım, dediğim gibi 81175 e kadar yolun var,...bu benim için,...
diğer kardeşlerim için buralardan bakıyoruz,...neye rakamlara,...
annadını nı,...
108400 de çok işlendi,...101125 i de hatırlar gibiyim,...bu topikte şu 5 lik tradelerde,....
neyse sisttir edin bu sistem işlerini,...
bütün olaylar esasen külliyen yalan,...
shortuda longuda,...
hep yalan,.....
iyi akşamlar bakalım,...
mantıken,..
101650-99825 aralığından dönmesse öyle olmalı,....bu vobcektifte yazdık orları bir üzerinden geçin,...neler demişiz, mana vermişmiyiz,...
başkaca,...
bakın ben çok şey yazarım ve hepsi değerlidir,...örnek olarak kalın bir indikatör duvarından bahsettim,...
bu indik ''0'' vurana kadar epey geçer,...bu gün ilk aşınmayı yaptı o ve geçici short yaptı, yarın kesin olacak,...
işte bu duvarda hep aşınma olacak ama bu deyyus fiyatlara istediği gibi kumanda edecek, duvar kalın çünkü,...''0'' gelene kadar istediği manevrayı çift yönde yapar,...
neticede sert hareketler olacak,...
şöleki,...
bu işte sistem ve kalın duvarlar,...yani şu demek bu nu incelterek gelse idi şu an indikler shortta olacaktı,...fakat bunu 101650 dedn 107925 e giderek iyice kalınlaştırdı,...böylece long bölgede short yaşıyoruz,...
kişler salaklaşıyor,...longdalar çünkü, ama ağa short abanıyor, hemde montanlı,...
bu benim range trend dediğim olyla uyumlu,...
hatırlayın konsensus bozulmalı, bozuldumu evet,...şimdi bu bir range olacaksa neler olacak tı,...
korku,...pişmanlık ve açgözlülük,...
korku vardır illaki,...öle sezinliyorum,...çünkü herşey yolundaydı daha dün,...
pişmanlık korkunun devamı zaten veya erken mallanma, buda var,...
şimdi aç gözlülük,...
ilk iki safha iyice işlendikten sonra bilet bunlara kesilecek,...aç gözlülere,...
zira ilk iki ufalandıkça bunlar şahaa kalkacak aç gözlüler, ...fırsatçı opurtünistler,...ve bunlara çift bıçak atılacak ama öncelik şu pişmanlıklar ve korku,...bunların bitirilmesi, bu zaten otomatik aç gözlüyü hazırlıyor zaten,...
duvar kalınken oynatalım bakalım,....
nedir, duvar kalınken, duvarı benmi ördüm, hayır hepimiz el birliği ile ördük, şimdi hep beraber yıkacağız,...
niçun yenisi içun,...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri