arkadaşlar içinizde diş hekimi olan birisi var mı? birşey sormak istiyorum.
arkadaşlar içinizde diş hekimi olan birisi var mı? birşey sormak istiyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
onu dokuzu anlamam..
-bes usd dibs lerim yürüo
-vobusd lonklarım yürüyo
-ototankım yürüyo
-goldtry m yürüyo
-vob30 um filat filat eşeleniyo
bu koşullar altında;sptotlu voblu daktığım için küresel sermayeye, vob30 un deep olup olmaması pek umurumda değil ukelalığını yapmak zorundayım...
selpatrosda gitmeyeydi eyi olacaydı
BANGA mühim
Kaya desteği olsaydı, tam olacaktı...![]()
En az 3 HİSSE...
açıkcası 80100 kırılırsa 79000 beklerim kendi adıma datayala herşey belli olacak benjee
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yaw deep olduunu dusunen warsa,bi daa dusunsun dıom...deep olduunu dusunmuyom..henüz..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
bakalım kim kazanacak algo mu yoksa bizmi?
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
yok yav asti 15 gündür yutkunurken korkunç bir ağrı çekiyorum.boğazımın sol tarafında.sanki bademciklerim şişmiş gibi.ama bende bademcik yok.20 yaş dişim mi yapıyor acaba yoksa KBB lik bişey mi?çünkü son 3-5 gündür artık tesadüf mü yoksa onunla mı ilgili bilmiyorum sol taraftaki 20 yaş dişim bana çok sıkıntı veriyor.bilemedim hangi doktora gideceğim.onun için sormak istedim.
bu kadar açıklama yeterli mi?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bu endeks düşmez..
en temel göstergeden dolayı..
inanın dehşet birşey..
resmen tez konusu...
anladın sen onu..
birgün acacam ağzımı amma bekleyem..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri