Cümleten günaydın bol kazançlar herkese.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
sp gece aigenin kredi notunu da kesmiş vay be
günaydın bol kazançlar herkese.
Vob Trader, longsun galiba, sinirli olduğuna göre... Sen söylemeden ben söyleyeyim beni ilgilendirmez, muhatabın değilim ama olsun ben yine de söyleyeyim stop'unu sıkı tut...
Ben söyleyeyim bak 100.000'den shortum, al-satlar ile maliyeti 100.000'e çektim...
_.-~ Explore your soul ~-._
dun aksam ben yattiktan sonra bayagi bir olay olmus
dow gocmus forum birbirine girmis.
insan keske diye dusunuyor keske akp KESKE AKP KAPATILSAYDI BU BOGA TUZAGI OLUSMAZDI !
bence aig nin sikintisi lehman iflasindan daha buyuk bir dert
gercekten cok sikintili.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
pis uzadım
vob trader ne oluyor arkadasim sana ?? tarzini sempatik bulduk sevdik ama filmi kopartiyosun,cizmeyi asiyosun ! varsa bir derdin git arkadasa ozelden yaz !sabah sabah *,*okuyacak halimiz yok EFENDICE YAZAMAYACAK BIR SURE YAZMASIN NEDIR BU YAAA !
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri