hocam zordaki ülkelere yapılan para yardımlarını Q3 gibi düşünebilirmiyiz acaba?
hocam zordaki ülkelere yapılan para yardımlarını Q3 gibi düşünebilirmiyiz acaba?
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
eur/usd,...
1 dk alda,...
trend şu anda 1.2614 den geçmekte,...her dakikada verecem bunu
zira trend çizebilir ama kaçtan çizecek bunu alacağız,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
full nakit devam
kafamı kesseler girmem
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
1.2496,....parite buradan kovalanacak,...
sistemime sadık kalmak zorundayım
joker hakkımıda kullanmayacağım
herkese bol kazançlar
amma bu iki topiğin kaybetmesini istemiyorum
hala da kaybeden varsa hesap kapatsın derim
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Başarılı bir VOB çuyum.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
her cıkıs satıs fırsatı (sadece benım ıcın kaale almayınız)
yunanı yukarıda karsılama nıyetlerı olabılır sadece.. mesele değil
pazartesı ılgınc bır gun olacak....
ben syrza'nın 1. partı olacağını ve hukumet kuracağını dusunuyorum
ıspanya olayı yunanın gozunu ıyıce acmıstır...
pazartesı kıyamet...
,
iki anlamda da
eurocular gelırse yukarı syrza gelırse asagı kopacak
ben bu rıskı alıcam
bugün tl de vob ta çıkıyor..ters çalışması gerekmez miydi acaba?
yalancı birisi var mı acaba?
Başarılı bir VOB çuyum.
Fıtch:Ecb den yakın vadelerde bir LTRO görme olasılığı yok..yunanıstan eurodan çıkarsa olabilir demiş...
şu LTRO dediği nedir bilen var mı acaba?
Başarılı bir VOB çuyum.
bakın ben düşüncemi hafta sonu yazdım, geçen hafta yazdım,...
70225 iki hafta önce yazdım,...geçen hafta bu hafta için poz almamak seçenek dedim,...
yunana ya yukarıda girecek, ya aşağıda girecek dedim,...tarihlerine kadar yazdım,...
bunları artık konuşmak yersiz,...düşünmekte öle,...
ilaveten günlükte kırılma rakamlarını dün ve bir kaç gündür veriyorum/ verdim, bu gün tekrar ettim,
68586, rakam bu, long buradan başlıyor,...diğerini 64100 ü başka metodla bulduk,..sonrasında sistem sinyali aldık, baraometreleri verdik buraya geldik,...
hedef rakam ve long tut ise 70101,...bunları yazmak, poz alın demek deyil, uyarıları yaptık devamlı,...
minörde ise, 69438 le, dün 70323 bu gün şu sıra 70182 ye sıkıştırdım bunu,...
ilaveten parite ön plana çıktı şu sıralar,...
gerek yok yani,...sıkıntıya girmeye,...
poz yoksa, uygun zamnda açamayı beklersin, yani dedik dışarda bekle, olumlu yunana yukarıdan agresif yükselişe çak shortu, mesala,...
ilaveten aşağı kırılım rakamlarınıda çalışıyoruz, dün biraz açıkladım,...
bunlar sizin donanımınız,..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri