dün 17:22 iletimde short baby diyerek geceye kısa kalacağımı yazmışım
13 dk sonra 1000 puan yukardan kapanış olmuş..
kendimi gayhan gibi hissettim![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Eşkiya piyasaya hükümdar olmaz patron...VOB, DOW, EURUSD... Yerde gökte ne kadar piyasa varsa hepsi taban olur bence... Hatta aynı anda EURUSD de taban olur, USDEUR da taban olur... O kadar...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
evet abi haklısın valla..alacaktık o puanları sen bana demiştin..ben de önceki gün strobaba ya demiştim...biri bizi gurtarsını ben demedim aam sen dedin..gerçi ben de demiş olabilirim..ayrıca eşkiyanın ne yapacağı bellli olmaz...
yaw iyi hepsi hoş da, dıtatar neden almamış ki puanları..ayıp valla..ayrıca eşkiyanın ne yapacağı bellli olmaz...![]()
BANGA mühim
Bi daaaaakkaaaaaaa.....Ben suçluyu buldum.. "Suçlu Selçuklu"..kafiyesi bile oturuyo teprik ederim.... nden? fark ettiyseniz dün piyasa çökerken Selçuklu, bzim çakma oyuncak ve cena*** ayı "Arthur'u getirdi" foruma..piyasa orda döndü..inanmayan arturun geldiği saate baksın...Selçuklu the non-innocent
BANGA mühim
dün alamadığımız puanları bugün alırız
üzülmeyin graş cemaati................
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
'' Ralli tüm hızıyla yolda ''
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
BANGA mühim
düşeceksen düş gayrı, onyedi benli şaziyem............
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri