fedin faiz indirimi bankalara zarar yazırmaktan başka işse yaramaz, kredi maliyetleri % 2 zaten. zarar ederler. sadece piyasa oyunudur bu.
fedin faiz indirimi bankalara zarar yazırmaktan başka işse yaramaz, kredi maliyetleri % 2 zaten. zarar ederler. sadece piyasa oyunudur bu.
sızınle aynı ongoruyu paylasıyor olmam benım ıcın acı verıcı sayın kayahan, uslubunuzu ve paylasım seklınızı hıc beğenmıyorum cunku. (lutfen bunu polemık konusu yapmayınız yapsanız da yanıt vermem, formun genel havası sıze zaten tavırlı bır de bu sebeple ınsanların canını sıkmak ıstemem)
http://finance.yahoo.com/actives?e=nq tikla beles incele canli canli!!!
daha saat 23:00 'e cok var!!!! bunun yarinida var gece sen gor japonya borsasini!!!
slm arkadaşalr bugün çok anten bi gün yaşadım sabah güne 8200 ytl zararla başladım gün sonu 250 ytl artı ile kapadım 4000 civarı da işlem var günü 1750 ytl civarı bi zararla kapadık. geceye pozum yok. çok pis ve yoğun işlemler yaptım telden. saolsun yat uzmanım çok yardımcı oldu. sanki direk hatta seans oldu. tel kapanmadı hiç. an ve an rakamları sundu bana.sabah 6 da eskdan çıktım ben saat 8 gibi bursadaydım adliyede işlerimiz vardı. avkatım onlarla uğraşırken bende size yazdım bi iki bursada uluyol da net kafeden. sonra bileciğe ordan orhaneline geçtik. adliyede işleri hallettik. yat uzmanı da saolsun telden sürekli aktif oldu benle aldık verdik verdik aldık. günü ölece kapadık. şans da bizden yanaydı. cehennemden böle kurtulduk bu gece![]()
Hala kapatma davasında yedıgım kazıgı telafı etmekle mesgulum, kendımce yenı stratejıler gelıstırdım, herkesın onerdıgı gıbı full pozısyon ölümüne pozısyonlardan falan vazgectım, dedım ya kazın ayagı öyle değilmiş
Buyuk rısk almayı severım, ancak bu vobda olmuyor
Bir gecede adamı yolunmuş kaza cevırıyor namertler![]()
faiz indirimleri sırasında borsalar artmaz 2 senedir iniyor problem var anlamına gelir, başka şeyler bulmalılar. mesela 1 ay süren shortlama yasağını neden kaldırdlar, 4-5 ay devam etmeliydiler, yarın çıkarırlar.
Amerikan hükümeti resmen saçmaladı şu son olayda.
kendi kendine bir haftasonu masalı çıkardı, süre sınırı getirdi kendine, bu yapılanları gizlilik içinde halletmeliydi. sonrada beceremedi.
fennie fredie deki uluslararası risk ve sigorta riski
bu tip bankalarda olmadığı için el koyma olmamıştır, aslında doğrusuda budur.
yeni çözümler bulmalılar.
kapitalizimin acı yüzü hata yapanı cezalandırmalıdır, vobdada öyle hele TR gibi bir yerde sığlıktan ötürü flat girilmelidir her geceye , hergün 500-600 puan rahat alınır.
sevgiler.
Konu jelibon tarafından (15.09.08 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
Konu mbm tarafından (15.09.08 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bana oyle gelıyor kı sorun sandıgımızda cok daha buyuk, kanser gıbı heryerı sarmıs, oyle kesılıp atılacak turden değil, belkı yıllar sonra ANLIK BUYUK COKUSU ENGELLEDILER dıyecekler sıstem yonetıcılerıne... Su an yaptıkları tsunamı dalgası yaratmadan zamana yaymak.
sanirim , kisacilara cumaya kadar yeni yasak gelebilir
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri