final,...
1628.xx üstü kalış tradedir, alırsın satarsın,...satarsın alırsın,....
1666.6 üstü güçlüdür,....tutarsın, altına gelirse bırakırsın,....
ancak bu bizim new rakam 1628.xx altında altın 1250-900 arsına gidebilir,...
o nedenle fziki alacak kişinin çok dikkat etmesi gerekiyor,...özellikle gümüşte,.... çünkü gümüş iyi ekonomiden daha çok hoşlanıyor,....o nedenle ekonomiler toparlanırken öncü oluyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
burada 1632, zaten bizim 1628.xx ile uyumlu,...iki farklı çalışma 4 pipsle biri diğerini doğruluyor,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
gümüşte ise, 26.4xx ler çok önemli, burası aşağı yıkılırsa, 20 nin altında almak gerekli,...
o nedenle,...eğer trade yapsan farklı konuşulabilir, ama fiziki alınacaksa farklı durum var,...
neticede trade eden 3 -5 pipse satıyor zaten,...
örneğin goldda 1612 ve 1628 verdik new leri,...buna bakılarak short long yapar kişi,...özellikle 1628.xx e,...
hocam bence ya bu ay yukselıs baslıyacak yada baslamaz ıse dedıgınız rakamlara gıderız. dıbıde eylul ve ya ekım ayı ıcerısınde yaparız ve ekım ayında yukselıs baslar..
ama fizik başka olay,....onun dinamiğini bilmem,...tek bildiğim ucuzdan alınmalı,...bununda kriteri endüstri fiyatı olabilir,...yani emtia sınırı dediğim yer,...
ama şimdiki fiyatlar bana finasalmış gibi geliyor,....
dolayısı ile emtia iken alıp, finasal olduğunda satarsan çok kazanç var,....
ama trader için, forex yapan için her yerden alış her yerden satış olabilir,..
o nedenle ben bu konuda fiziki olduğu için ancak kafam buna basıyor,...
iş senin dediğine geliyor önce qe mi önce savaşmı,....
ben önce başkan , sonra savaş diyorum,...
yine dedimki geçen bir qe olursa savaş uzun ara ötelenir,....
noktada veriyorum, bak, 1628.xx-1666.6 örneğin aralık,...1666.6 üstünde tut altına gelirse bırak diyorum,...
1628.xx altına sat,...bunlar belli,...
içinde savş yok anliz yok, çıplak rakam,...trader rakamı,....
yorum yok bir şey yok,...
ama fizik alım bunun neresinden nasıl uygulanır bunu bilemem,....
şimdi bunu sormuşsun,...şöyle,....
sarı ok,...mavi rennk boyunca satış agresif,...mavi kırmızıya döndüğünde satşlarda zayıflama ve tepki gelme ihtimali, yani bu periyod ölesi bir priyod,....
penbe ok,...sarı okun başlattığı satış pembe okla işaretli indiğe temas etmesi yetrli tepede satamayanlar için ikinci şans, ikinci kez satış fırsatı ve doğru yer...
kırmızı ok, sarı ve pembe oklar dan başlayan satış dalgası orta indik geçilmedikçe illaki bunu kıracak anlamında, genelde alt band ihla edilmeden orta indik geçilmiyor,...
2008 örneğine bakarsan analiz edbilirsin,....
benim artık gidecek yerim kalmadı,....
kendimi orta vadede ifade etmek durmundayım, orta vade için,...
zaman zamn yükselen ve düşen bir dxy görüyorum, bu kasıma kadar olan periyod,...sonrasında ise savaşa yönelik bir seneryo ihtimali beliriyor kafamda buda savaş olana kadar kurlarda yükseliş demek,...
burada tr yi ayırabilirsiniz, zira bir süre gittikçe güzelleşebilir,...ama gümüş her yerde gümüş altında öle,...
hangisini istersen yayınlarım senin için,...bunlar hep orta vadeli, daha önce verdiğim kısa vadede günlük halen onaysız tepkide,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri