ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
tom emmi artı kapattır bence ... Emekdar abim .... bu dopik huzur veriyo bana ....![]()
2013,00
30M e dakıldı..fraktı fraktı...çitten ...saz dan samandan ramizem...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
Kraşi...eynseync
dow un hareketi bizim bovalara yaradı...))
--Eksiklik Kendi Özümde--
aldim 900 puanı bin bereketversin.. pardon 900 bereket versin
eskiden bizim vob hem bovespa ya hem dow a bakardı..biz de bizim VOB Dowespa ile koreleli derdik..ey gidi günler ey...
Ynnız aftlo pedro, ben bile düşük açılıp sonra toparlar zihniyetindeyim..o yüzden şortları kavırma ettim..amma bu durumda zbrakkkk diye graşış gelmesin hacı..madem evribadi and its maynds are bull![]()
15000 kontrat işlem le %1 alta çekilebilen bi piyasa...))
10 milyon tl ilen....ula seviyom bu piyasayı..)
geçen de nargile tüttürüyoruz piyasadan arkadaşlarla,hepsi kraş neyin diolar...yok çok şişti,cari açık kaldıramaz,savaş tamtamları ,yok mb flan diolar...hepsi ayılanmış...ki ben de 2 hafta önce kriz senaryosu oluşturmuş ayılanmıştım bi ara...
yannız şunu söliimmm,ula insan psikolojisi de grafikler gibi fraktallara sahip...çok ilginç...
sonra dedim ki bunlara "ula biz 2009 da da aynı bunları konuşmuo muyduk"..dejavu olmuyo mu bu?..)...ha tek farkı ,2009 da içtiğimiz nargilenin tütünleri daha kaliteliydi...))
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri