ne gün be ADRENALİN tavana vurmuş durumda...PALA kudurmuş yatay günlere isyan ediyordunuz alın ulen size dikey günler diyor...hahahahhaha![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yazı ve mantık doğru.
ama edward'ın demeye çalıştığı şey, KY'nin gücünün 2.000 puanı 10 dakikada düşürmeye yetmeyeceği, aslında olayın perde arkasında farklı güçlerin olduğu yönünde bence...
bir gün "pala diye birşey yok, piyasa var" diyen ve palanın varlığına inanmayan herkes bu tür cümleler kullanacak...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
melaba,
"KY'nin gücünün 2.000 puanı 10 dakikada düşürmeye yetmeyeceği, aslında olayın perde arkasında farklı güçlerin olduğu yönünde" düşünüyorum ARTIK
yok abi bence doğrusu şu..yani en azından benim doğrum..piyasa diye bişi var..ama farklı güçler diye bişiyde var..ikisini karşı karşıya koymamak gerek...böyle ani küskübar şeklindeki hareketler, büyük ellerin pozisyon ayarlamak maksatlı hareketleridir elbet amma uzun term de piyasa (tüm oyuncuların içinde baskın çıkan hareket tarzı) daha büyüktür.
ha bir de şu var; piyasa sığlaşıp yatırımcı sayıs azaldıkça pozisyon ayarlama işleri katliama dönüşüyor o ayrı![]()
BANGA mühim
ek olarak daha önce de yazdığım gibi forumlarda ince konuları tartışmak biraz güç oluyor
karşılıklı olsaydık birbirimizi daha iyi anlardık
forumda en güzeli geyik yapmak
herkese hayırlı işler dilerim
aynı şekilde düşünüyorum. büyük ellerin birbirinden bağımsız, sırf profesyonel birkaç adamla pozisyon aldıklarını sanmıyorum.
bu ay merkez bankasının faiz artırıp artırmayacağının bize sürpriz olacağı kesin de, bikaç yüz milyon dolarla oynayan adama sürpriz olacağını düşünmek biraz saflık gibime geliyor...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri