1000. sayfamız hayırlı olsunnice 1000 lere
1000. sayfamız hayırlı olsunnice 1000 lere
lehman ın haberi pazar akşamı mı yoksa pazartesi akşamı mı açıklanacak acaba??
Helal 1 numarasın.Stopu 48 yapınca 48000 gördük o zaman yazsaydın ya bariz düşecez diye.Tabi o zaman yusuf formasyonu oluşuyordu.Anlamadığım o kadar hergün kazançla nerdeyse gözümüzün önünde milyarlar kazandın.En az 100 000 ytl ye erişmen lazımdı.Bir de kac adet dönüyorsun onu da öğrensek ya.Şu full falan yazıyorsun ya arada meraklandım.Çünkü en az 1e 5 yaptın gözümün önünde.
Aracı kuruma kendini soyduran * adam napsın.80 kuruşa yer varken 5ytl ye çalışan 2 ytl ye çalışan * olunca adamlar soymayı bıraksın mı?Suç aracı kurumda değil kendini soyduran * .Bas bas bağırıyoruz burada tera alan sanko diye bedava fiyata işlem yapıyorlar adamlar.Hala garantiden gedikten çalışan akıllılar var.Ee haliyle batmaya mahkumlar.* diye bir zatı muhterem var adam 5 ytl veriyor.* olunca semer vuran çok olur.Sonra vobta niye zarar ediyorum diye hayıflanıyorlar.Sen kendi memleketin olan adama Gaziantepli sankoya geçme gidip gedikte kendi kanını emdir.Geçmeme nedeni de matriks yokmuş sankoda.Ben forex kullandım orada foreks de süper sistem.* * triyonları var ya matriks kullanması lazım arkadaşın.Bu adama çok emek verecektik ama kendini bir halt sandı bu muhterem.Ee Allah büyük o zaman bunda para şimdi bizde para.Büyüklenenler yamulurlar hem burada hem ötelerde.
Konu HeLLiM tarafından (13.09.08 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Cevap hakkı olmadığı için düzenlendi
Bak varya öyle haklısın ki şu yazında.Adam kardeşim nasdaqta brokerlık yapmış sankoburakfx diye gitmiş hissenette dilencilik yapıyor bize gelin diye reklam yapıyor.Ben dilenci olmak için mi o kadar masterlar brokerlık dealerlık yaptım ya.İkinci kalite adamlar havalarından geçilmiyor.Nasdaqta brokerdım falan filan Newyorktan geldik falan filan.Doğru aç kalınca döner adam Newyorktan.Hissenet sankoya bilerek yasaklamıyor bu tarz reklamlarını.Çünkü sanko ile anlaşmalılar önceden reklam vermişti sanko ve iyi patlama yapmıştı.Neyse yazılacak çok şey var.
Konu Ronaldinho tarafından (13.09.08 Saat 00:35 ) değiştirilmiştir.
yasaklı kullanıcı
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri