şimdide vob..da şortlar kavurma oluyor....
çatır çatır şort kapattırıyor.....
pala bu......
şimdide vob..da şortlar kavurma oluyor....
çatır çatır şort kapattırıyor.....
pala bu......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
gömün gitsin buraya kadar....
125 ten short açan günlükçülerin stoplarını patlatma derdindeler yemezler piramit yaparım yinede buradan stop olmam
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
65400 sondu artık kar yazma zamanı....
termodinamiğin ikinci ilkesi nedir, ısınan cisimler genleşir, soru şu, 68 den 59 a geldiğimizde yeterince soğudukmu, bu na en güzel cevap cisim tekrar yüklendiğinde ısı sıcaklığının tekrar aynı derecede artması şeklindedir, ısı arttımı, daha varmı,.........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
65.200 kolay geçilmez........
geçsede üstünde kalmak zordur......
bozz 8/10 şort.....simulasyonuna bağlı kalacak....disiplin.....
yarın günün yarısı boğalarınsa yarısı ayularun....
perşembe..cuma ayular ortaya.....
kara cuma...........
iyi akşamlar.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
65375 ağayı henüz alamadık,........oysa 925 alıyorduk, bu ne demek,........yarın + gapa cört yazarım demek, - gapa ne yazıyım, zaten kısadayım,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
longçuların pozunu kapattırmamak için elinden geleni yaptılar dediğim gibi yarın sabah eksi gap bekliyorum hayal aleminden uyanacaklar![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
shortluyamadım....korktum...
bu ugursuz bozonun yüzünden....hem vakıfhanlı hemide short...yanına kim giderse batar...denedim bu hep böyle...
birincisi...vakıfhanlılar....ikincisi çarsıcılar....bunların yanına yanasan iflah olmuyor...
o yüzden shortluyamadım....ha ha ha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri