ew sevgisi bitmez.. 10 dakikalık graf sayım ..
![]()
ew sevgisi bitmez.. 10 dakikalık graf sayım ..
![]()
2013,00
ayı sevgiside bitmez .. kral arthur .. çok yazdım ya .. çenem düştü .. üvvv ...
![]()
2013,00
Bugün pek yazamıyorum iş çok, yarından itibaren haftaya kadar yurtdışında olacağım. Bu vadeyi kapattım artık... Yazma fırsatım olmaz sonra diye şimdiden yazayım dedim.. Döndüğümde VOB'u 4 haneli rakamlarda görmeyi bekliyorum..Ben yokken canına okuyun Pala'nın...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Bakıyorumda PALA iyi iş çıkarmış...Piyasadaki bu kadar şortcu varken olabilecek en iyi taktik bu...Ver açılışta yukarı GAP i, stoplat...Sonra aşağı sal, tekrar şort olana bir daha ver yukarı GAPı..sonra bir daha bir daha...Arada ilk barla gelen ala kapılan sistemcileri de patakla...bravo PALA..
Bu vesile ile, "ilk bar küsküsünden kaynaklanan hatalı sinyalleri eleme" noktasında bana ilham veren OB sistemini paylaşan Bay SARAYLI ya da bir kere daha teşekkür edeyim
![]()
haziran vadede tekrar kademeli kısa.... stopsuz...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Vade sonu yaklasiyor dolarda yukarı cekme niyeti var teknik olarak.
1,4940 onemli seviyedir. izlemeke gerek.
eur/usd paritesinde fikrin olan var mı ne yapmaya calısıyor..
72.500...longg.........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
herkese selam. epeydir işlem yapmıyorum
72.575 1/2 long.
Duruma bakarsak;piyasa yatay band hareketine devam ediyor.
4.dalga (3.4) üçgen olarak ,yeni bitmiş olabilir.Eğer öyleyse 3.5 ile yeni tepe gelmeli....
Bu yapının alternatifi sabah selçuklunun dediği gibi; aşağı başlamış olan 4. dalgadır ,ki bu durumda 65.000 civarı mümkün...bu durumda oradan başlayacak 5.dalga ile yine yeni tepe gelmeli...
ya 3.5 teyiz ya da 4 teyiz...
Hangi dalga yapısının aktif olduğunu söylemek güç,ama osi.lerdeki u lara bakarsam birincisi gözümde ağır basıyor.
VTRZL ov li alda...
Tam bu sıkıldığımız sıralarda piyasa hareketine başlar trend şeklinde,onun için tam şu anda çok heyecanlı olmak gerek...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
ewsel bakış son durum ...4 . dalga üçgen olursa biraz sıkıcı geçer 1 saat falan ..
![]()
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri