herkese hayırlı ve en çok sevdikleriyle geçireceği güzel geceler sevgili voborsa sakinleri...![]()
herkese hayırlı ve en çok sevdikleriyle geçireceği güzel geceler sevgili voborsa sakinleri...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Geceye short kaldım
Uzlaşma 62900 oldu
Herkeze iyi akşamlar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
gecey şort..dow taban olur bence
Bu sıkışık günü, + 2820 totali puvanla ve temsilciler mclisinde demokratların sandeye sayısını yorumlayamadığımız içn 1/4 cört kapadım, şimdide obama santaj yapıyor, türk ermeni olayını hızla onaylayın diye, sıkışmışlığın bu kadarı fazla be koca türkiyeye..
ne tasarısı kardeşim, kim kimi boğazlamış,....... ne imzası ne anlaşması, su yok anasını satiim, yeter yav, hepsinde haksız biziz anasını satim, ne biçim iş bu lem,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geceye pozum yok.. bugün bizim pala birşey kazandırmadı ama pariteler sağolsun..![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri