Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
şimdi sorum şu: bu kadar doneden sonra kısa-short yaparım, sisteme ters giderim diyebilen var mı?..eğer var ise onlar zaten baştan zararı kabullenmiş olanlardır..benim derdim de YÖNÜ anlamlı kılarak doğruyu bulmak..spotun iştahının artması 85,3XX noktasına gidişatı perçinliyor..Değil mi?
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Eğer ki long maliyeti 81000 seviyeleri ise 84400-84600 bekle gör veya kavırma yapıp durum değerlendirmesi yapılabilir. Ancak, şu anki piyasa şartları enseyi karartma yeri de değil.
Bugün yarın gelecek veriler piyasanın net yönünü tayin eder diye düşünüyorum. Çünkü bunca puandan sonra ki fakelerin 3000-4000 puan olması normal diye düşünüyorum.![]()
Vob, Fdjir, Dax, parite..bunların hepsi sabah belirtilen yerlere ulaştı ..şimdi satış yemeleri normal..ne kadar karşılanacağı önemli.
5 dakkalık görüntüde 83,925 noktası eğer destek olamaz ise 83,35x ye uzanır..dikkat!..sistemim sat konumda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri