o kardemir dipte öyle bir bakıyorduki beni al diye, aldım. he he.
o kardemir dipte öyle bir bakıyorduki beni al diye, aldım. he he.
mbm 48400 üstesinde systems long olcak bende ordan gelceyim yanına
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu mbm tarafından (12.09.08 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
fdow yeni tepe yaparak saatlik aşagı uyumsuzluk potasına girdi...
biz 15 daklık hala satta...
o yüzden 48100 uzunları 48300 den verip kısaya döndüm........
sn hexenin dediği gibi kritik yer 48400-500 civarıydı...
oraya yakın kısalmak lazımdı.... 300 den kısaldık...
uyumsuzluktan sonra fdowu aşagı bekliyorum artık... numarasını yaptı ve uyumsuzluk potasına soktu kendini...
Konu mbm tarafından (12.09.08 Saat 11:37 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
48250 shorts amma 48400 gecer stop and long olcayım
Konu hexen tarafından (12.09.08 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
gazino işine döndü bu iş
fdax 15 daklıkta feci uyumsuz aşagı...
çakmaları lazım daxları.. bu grafiğe göre......
fdow zaten saatlik aşagı uyumsuz luk potasında...
48400-500 geçilene kadar 48300 kısaya devam......
Konu mbm tarafından (12.09.08 Saat 11:50 ) değiştirilmiştir.
şu hale bakın adam resmen sövüyor,site yönetimi uyarı yapmak yerine a g nin yerine *** koyuyor. vobtrader senin anan bacın yokmu. belkide şu an forumu okuyor. demek istediğim forumdaki bayanların hepsi bizim bacılarımız. rezil adam.
bu mesajdan sonra siteden çıkacağım ve bana yazılanları okumayacağım. arkamdan ne yazarsanız iyi veya kötü hepsini size 100 katı iade ediyorum.
sayın yönetim benim üyeliğimi iptal edermisiniz.
xxxx Aarkadaşa katılıyorum
Ayrıca rahatsız olduğumuz mesajı yönetime nasıl bildirebiliyoruz ben bulamadımda
Aynı arkadaş sabah sabah bizede dünden kalma hısmından dolayı ***** diye yazmıştı
Kötü söz sahibine aittir diyede cevaplamamıştım
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri