akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi......
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...
akşam bu dowa çok sevinmeyin dedik........
burda önemli olan dün niye 3000 puan çaktı bizimkiler...
bilmediğimiz bir şeyler var...
sagolsunlar yukardan kısalttılar bizi......
her peryot satta.......oleyyyyyy
48000 üzeri kısa vadede flat stopu...
Konu mbm tarafından (12.09.08 Saat 10:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
halen pozitive uyumsuz ben flat ... 47300 long accayım.. systems halen short47300 asayası short
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
sn.cakartalı cari hesap-takas hesabı ayrımından kaynaklı bir şey olabilir ama bilemiyorum tam olarak :S
dax yuvarlanırsa allah kulu tutamaz burayı
arkadaslar size dansoz dow ile belesci vobun hikayesini anlatacagim. bunlar cok iyi dostlarmis yedikleri ictikleri ayri gitmezmis. sonra birden ayrilmaya karar vermisler ama yinede akillari birbirlerinde kalmis.....arkasi yarin...
47350 longs yaptım amma system short halen
Konu hexen tarafından (12.09.08 Saat 10:31 ) değiştirilmiştir.
yurtdışı ile ayrıştığımızın resmidir....
kısaya devam.....
47900 stop...ordan başa baş çıkarız gibi.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri