full short![]()
full short![]()
kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
82000 mi demiştiniz???84 diyorum
Haftalardır yukarda gidilebilen seviyeler belli
Nedir? 81000 bilemedin 81500...
shortların faiz kararından sonra bana göre şansı çok yüksek
Neden? faiz artmasada düşmesede karar sonrası pala aşağıya basmanın ortamını bulmuş olacakda ondan![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ekrana bakmaya gerek kalmadı bence. Yön açık ve net..![]()
En az 3 HİSSE...
Al yat piyasası oldu.![]()
Peki niye haftalardır 81000-81500 e ...dik zoruynan gidiyor bu piyasa?
Çünkü yabancı çıkmış, belkide hala çıkmanın fırsatını kolluyor , alan yok..., alınmayan piyasada yerlimi yukarı yaptıracaktı borsaya
Dirençlere ulaşıyoruz, ordan aşağıya.... ne zaman kandırırlar malı yerliye ittirirler, işte o zaman yabancı basar çeker gider bence...
Taaa ki seçim sonrası not artacağını bildiği içün aşağılardan mal almaya gelir sinsi sinsi...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
üwww..tahvil düşüyor, hacıgaga geldi, fdj çıkıyor..nedne tavan olmadı bu..üwwww..where is selçuklu doubles..üww
BANGA mühim
2010 yılında 17 milyar dolar girmişti, 7 si çıktı gitti 10 u duruyor hesaba göre, 10000 puanda 7 si daha çıkabilirse gerisi sorun teşkil etmez ve endeks 100 için öngörülen 3 dolar seviyelerine düşebilirz...
Hun İmparatoru ATİLLA
Takdir ettiğim bir hocamız 2010 yılı ortasında şu grafiği vermişti, ve dediği oldu tepe yaptı endeks 100 ardından başladı düşmeye...hedefler epey aşağıda gözükmüştü bana o zaman ama galiba en azından düşüş devam
[IMG][/IMG]
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri