düşer burası 1.parti shortları buradan yaptım
piramitleyeceğim
düşer burası 1.parti shortları buradan yaptım
piramitleyeceğim
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
5 dakka cigara molası,........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
resmen boğa tuzağı
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
bu numaroloru yemezler pala![]()
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
günün sınırlarını bozmadı hala....üstte 65 175...altta 64 750 duruyor hala....birini kırmalı....kimi önce kırarsa...yön onun tersidir....
kimsenin eli shorta gitmiyor hadi pala basmanın tam zamanıdır
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
***BİR DOST***
Kopma noktasındayız gibi geliyor bana
bugün cortlar kesilecek yolu yok....akşam yaklaşıyor eylem saatide...10/4 deyim....
veririz ayarı kitaro ama sağlam yerden, malın yoksa onu bilmem, ama malın varsa, sakin ol, izleyelim, kaçamaz merak etme,......
Ne kadar cört o kadar yukarı gider bu, meydan boş ve dez enfermasyon yok, takvimler elinde anlayacağın, obamanın mikrofonuna kadar, büyük elçiyi geri yolladılar, istişare için,
meali, başbakanın yolculuğu vardı malumunuz, bu böyleyken gidemez, iyi demezler adama, şimdi ona ayr veriyorlar, vize için,...
Bu ne demek mkrofon günü belli, saldıray günü belli, tekel evine döndü, gen kur pasifte, önü açıldı şimdi o yeredeyiz,...içeri böle...
Tarım dışı ile de buraya bakmayın dova bakın mesajı verildi, dova bakanlarda ürktü boğa oldu, yani yereler belli, biz o yereleri bulacaz, arayacaz bulacaz, ilk dedik 66800 cortcuları, bunlarda alacağı var,......geçen hafta yazdım,.....
Tecrübeli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri