78750 üstü domates
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
68500 mü kapatacak lebron..ehehe
BANGA mühim
bu gider simdi tam 79000'de kapatir.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
bu ne verisi kardes?
OCAK AYINDA TOPLAM PAZAR, GECEN YILA GORE % 125 ARTARAK 47 BIN
ADET-ODD
-MATRIKS-
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
yanlız ciddi bişii sööliicem...bence hacıgaga artık yasaklanmalı forumda...çünkü bu artık forum kullanıcılarının algılarında etkı edecek...artık onun birinin adamı ya da başka bişii olduğu düşünülüyor ve kendisi her geldiğinde..."tamam gene yukselecek ya da yok cok alıstırdı bu sefer kandırmak için yazıo" algıları oluşacak...bunun forum paylaşımı için sağlıklı olduğunu düşünmüyorum...
zaten paronayağız her konuda ,bir de bu eklenince iyi olmayacak...
gaya patrona uslubuyla ılgılı hıç bır şey söylemıyorum..haddim değil...sadece şu anki mevcut durum budur ve bence bunu gerektirir...
![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ko
Tarih - Saat
101 OBERHAUSEN - PADERBORN AÜ
Üstü 1,75 : | : (-)
11.02.2011 19:00
102 UNION BERLIN - OSNABRUCK (1h) H
1 3,00 : | : (-)
11.02.2011 19:00
103 AUGSBURG - DUISBURG (1h) H
1 4,00 : | : (-)
11.02.2011 21:30
104 (1h) BURTON - CHESTERFIELD H
2 4,15 : | : (-)
11.02.2011 21:45
105 ATALANTA - SIENA AÜ
Üstü 1,85 : | : (-)
11.02.2011 21:45
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
APSD ne ayak ?
-7000..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri