Sayın Hocam bu analizinizi bir şaheser olarak ekranıma yapıştırdım daha sonra da takip etme şansım olmadı.
Rica etsem son şeklini verebilir misiniz? Teşekkürler.İyi haftasonları dilerim...
Sayın Hocam bu analizinizi bir şaheser olarak ekranıma yapıştırdım daha sonra da takip etme şansım olmadı.
Rica etsem son şeklini verebilir misiniz? Teşekkürler.İyi haftasonları dilerim...
beklediğimiz çıkışı yapamadı,...725xx lere,...712xx lerdeki direnç başarılı oldu ve geçilemedi,....
buradaki beklentimiz, 709xx üstüne 500-600 puvan civarı idi,...bu yapılamadı,...
önerimiz 702xx e yakın lardan alım yönünde idi,...buralara yakından alanlar 71 civarı satmış olsa 500-600 puvan kazanmış olabilir,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Sayın gandi ustadim 72.500 yapılamayan tepki gelir mi ama bu durumda 71.200 bile zor gibi gozukuyor yarın icin ongoruleriniz nedir ?
öngörüm,...portföyün ayarı,....bu hafta ihlal haftası olabilir,...
yani hem sp de hem burada destekler kırılarak tepki alımı,....yada buradan tepki alımı sonrasında desteklerin kırılımı,....
usd ye dikkat edelim,...
haziran için 1.7825 üstü agrasif short py devam demek,...
sonuçta hedef seviyeler short için geçen hafta yayınladık,...
şunu yapamam tepkinin işaretini almadan tepki gelecek diyemem,...
bir diğer sorun ise tepki aldığım zaman bunu yaıyınlayıp devamında yayınlamassak o durumda mala devam eden zarar yazabilir,...yada shorta dönemeyebilir,...
buda olmaz,...o tepki için üstüne basa basa day trade için ve altı çizili olarak ta,...pozda olmayanlar için diye yazdım,...sonuçta beklentimiz altında 500-600 puvan verdi,...biz en az 709xx üstünde +500-600 bekliyorduk, yani 716xx e doğru,....
orada bir saatlik analiz verdik,...71178 di, şimdi 713xx lerde,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
geriye dönük olarak sayfa 1732 ve 1733 tekrar okursak iyi olur,....
bakın ben,...analizde önece teknik yapar sonra o tekniğin içine macro tıkarım,.....
o nedenle,....
temelde bir iki aydır yazıyoruz,....
önce manipülasyonu bulduk,...
bu manipülasyona günlük rakamları bulduk,...
sonra saatlik anlizden sp için ince rakamları bulduk,...
bakın koca endex o rakamlara mıknatıs gibi yapıştı,...
başka ne yazdık,...sp nin önünde 169 gün var dedik,...bu 169 gün gidip kasıma denk geliyor,...yani abde seçimine,...
buradan günlüğe geçersek manipülasyon aralığına,...
ta başından 1466 1350 1236 verdik,...ve 1350 ile 2008 krizine karşı geliyor dedik,...sp savunmasını bu 1350 nin orada kurdu veya kuracak, hep bir ihalli vurguladık,...1350 ihlalini,...
şimdi güzel kardeşlerim, o arada yazdık,...bir ara
dedikki manipülasyonun yarısı shorttur,...yarısı shortsa yarısıda longtur diye, ...bir ara yine 1350 de, 11500 yukarı 11500 aşağı total 23000 puvanlık bir aralık dedik, onun da aritmetik hesabınıda yaptık topikte,....
şimdi bu sp
1466 1464 indi,
1350.xx yi, 1350.xx-1353.xx arasında kabul edin dedim,...orada ho sal yapısı var bir kaç güne yayılan,..
1236.xx da ise sadece xx şeklinde bir değişme var,...
bunlar hep topikte yazılı ve üstünde birde fibonacci zaman analizli, 4 nisan var,...bu 4 nisana da 21 ocak analizinden geldik ta ahtırlayın daha rallini primat döneminde, nisan ilk hafta çarş perş demiştik, bunu dediğimzide tarih 21 ovcak idi, grafları ile var...yani 21 ocaktan 4 nisanı verdik bu topikte,....
benim anlamadığım ise kişiler,...bir senaryo olarak bakmıyor bu bütüne,...bir yerinden yakalayıp çekiyor,...işte o çektiği yere ben girip tekrardan çektiği yerin analizini yapamam,...
çünkü bu defa ben baştan başlayıp bütün serüveni tekrar ediyorum anlaşılmamış diye...hassasiyetim nedeniyle,...
bir bu konuda hampsteaddan randıman aldım,...hem macroyu takip ediyor hem tekniği,...hemde ediyor yani,...
valla helal olsun,....
birde şunu mutlaka yapın,...benim verdiğim rakamlar ile sayın celibonun zamanlarını takip edin ve çakıştırın,..
örnek 1350.xx dedik ise, celi tarih vermişmi o aralar,...bakın benim gördüğüm, 23 üne işaret ediyor,...o analizi önemli,...23 kırmamalı diyor,..
şu demek kırdığı anda benim rakamlar kütür kütür çalışır,...
geçen hafta bakın golddan pariteye kadar rakam verdim,....ve vob için de şu sıra yeni lerini yapmaya çalışyor dedim,...eskile ve hali hazır 71400(575) ve 70325 te,...bunlara yeni yapacak yeniyi kodu ğu an py trende girecek, aşağı veya yukarı,...bu hafta bunun haftası olabilir,...
bir de şuna dikkat edin,...ben yazı yazdığımda önce topiğe atıyorum, sonra attığım bu yazı üstünde imla hataları cümle düşüklükleri, anlam bozuklukları,...bunları yeniliyorum,...bazen cümle ve parağraf artabiliyor,...
bunlara dikkat,...
artık bir rakam seçmek durumundayız,...saatlik analiz nerdeyse,...tam 23 gündür çiğneniyor,...
günlük rakam belli,...problem yok,..1350.xx-1353.xx
incede net olarak,...
1376.xx-1378.xx rakamlarımdır,...altına üstüne mantığında,....saatlikte 1377.xx olarak verdiğim yer, bir kaç yerden analiz ettiğimde böyle sırıtıyor,...2 pips dağılıyor,...
açıklması nı yapalım,....
vob yeni oluşturacak ihtimal bu hafta oluştuğunda veririm rakamı,...
parite ve gold ise oluşturdular, new olarak verdik,...
bu rakamlar destek ve son kale rakamlar,....bunun üstünde py long , ancak altı kalışların devamında bir süredir devam eden yatay py bitti bitiyor demektir,..
geçen hfta gold için belirsizlik golda yarayacak demiştik, bunu son olarak bu kervana sp de katılacağı için demiştik,...ancak uzun soluklu tahmin etmiyorum bu durumu,...vur kaç şeklinde taminim,...buna sp karar verecek,...
(parite ve gold için bu yatay uzuncadır, 1.3146-1.3213, gold için 1666.6-1703(04) idi)
Sayın Hocam çok teşekkürler,sağolun.
İyi geceler...
burda noktayı koyalım analizlere,....fspx şmdiden 1350 gördü zaten,...parite verdiğim, 1.2975 rakamının altına sarktı, buralarda kırıp kırmayacağına karar verilecek,...belirsizlik altına yaradı,...çünkü kötü veri etkisindeki usd altın kadar belirsizlikte agresif olamaz,....
ancak o da yükselecek,...goldda burada devreye giriyor ikisi beraber yükselemez,..hem ikame hem dayanak,...bu olmaz,...
yani py kendini regüle ediyor, son kararı sp vercek,....1350.xx zaten uzuncadır yazdık,....ihlal dedik,...
aralık günlükte 1236 da ama oraya inmez bu pysalar, 1350.xx altında bir yerden dönecek, 1310 lera kadar, veya 133x kadar gibi,...
cümleten başarılar herkese,...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri