Sayfa 1725/5549 İlkİlk ... 72512251625167517151723172417251726172717351775182522252725 ... SonSon
66581 sonuçtan 20.689 ile 20.700 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

usd haz kontrat ref değer, 1.7825,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 12 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

süper,...bırak işte fakir fukara ekmek yesin,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 11 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

fiyatlar 712xx vurduğunda,.....artık short ağır basacak,....

bu yukarıya çıkarken yaptığımız 724xx vurursa 732xx görülür analizin tersi,....

sonuçta, 712xx okunmaya başladığında takip eden günlerde daha düşük fiyatlar görebiliriz,....

720xx göbek alınacak tabiki,.....

usd haziran da bu durumda 1.7825 üstünde artık yol almalı referans olarak, almaz ise short derinleşemez,...oyun olur,....

bunların bankları ötmüş, holdingleri iyiyimiş falan filan,....bank ötsünde, .....annadınıznı,...

6. The Following 11 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi ne oluyor, 712xx şart koştum ne için daha düşük fiyatları okumak için,...

8. The Following 10 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

mantık devresi,...daha düşük fiyatları görmek için, 712xx e fiyatların çarpması yeterli olacak,....

yoksa yok oluyore,....

10. The Following 10 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi vade makası 300 olmuş,...yeni değerse bunu da kabul ederim,...çarşamba değerse çarşamba, perşembe perşembe,...

12. The Following 10 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

burdan yeni vade için nokta koyalım bence yorumlara,....bir süre gerçekleşmelere bakalım,...

amaç yorumlar sade olsun ve amacına yakın kalsınlar,...

olay netleşti,...yorumlarda çok net, gerisi fiyat işi,...rakam işi, zaman işi....

14. The Following 10 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    47.788
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.918
    Toplam Teşekkür
    2.807 Yazısı Teşekkür aldı

yeni vade -500 civarı makas
    Başarılı bir VOB çuyum.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

16. The Following 5 Users Say Thank You to TIFIL For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    süper,...bırak işte fakir fukara ekmek yesin,....
    Yok be ustadım fakir fukataya ekmek yok.Pala olmazsa aracı kurum vuruyor darbeyi.

Sabaleyin baktım pala bi alidesidero turkusu ile ının ının diyor yuttu tabi saf anadolu cocugu 73.000 ler üstleri yazılmıs longlar icin sortlar 73.500 lerden baslayıp.icimden bir ses 74.000 bin 74.100 kadar gidecek gibi silsem mi emirleri diyor ama akıllandım bos ver ustatlar yazdı al alacagını 72.600 maliyet yeter tatil var rengi belli degil piayasanın ustatlarda bahsetti aman ha deyip kendi kendime ellemiyorum yazdıklarıma ama sonra birden fark ediyorum benim veriler kıpramıyor arıyorum aracı kurumu evet server larımızda problem var piyasa kacta diyorum 72.200-225 kırmamıs diyoruz o arada araya bi is giriyor o isin telasıyala unutuluyor piya tekrar bakıyorum sl luk yerler gecilmis neyse hic degilse don gomlek girmemis deyip gandi ustadımın ogle arası otunu okuyup ortalama olsun diye piramit yapıp maliyeti 72.400 cekiyom ama ne hacet emir yazamıyorum.Neyse ogledn sonra takip edecegim.Sukur verilerde duzeldi geliyor.Hayda piysa 72.300 lerdeyken pat ekran veri yine gidiyor.Biraz bekliyorum bi ara 72.200 leri goruyom tlf na sarılıyom ama aracı kurum kitlenmis ben ulasana kadar 71.700 ler olmus isleminiz varsa alalım diyorlar sinirlenip kapatıyorum tlfnu
    porftfoyumden de takriben 3.5 kontratlık kayıpla...

Yav arkadas tam kalimeroluk durum oldu palanın drabelerine hazırız bu sefer aracı kurum tokatlıyor acep diyom bu aracı kurum ların icinde palanın admaı mı var.Mesela piyasa 74.000 lere gitmis olsa veri gelmezken benim yzadıklarım gitse bende mutlu mesut olsam.Olma mı ?
    Kesin arkadas bu pala organize calısıyor.Pala adamları her an her yerde

18. The Following 4 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

sp de sak diye gelmis 1.397 ye ustat buyuksun ama bizdeki gudubetlik her daim devam

20. The Following 4 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu var,....burada diyoruzki 5 lik bir trend varmış son realizede bu kırılmamış,....tartıyormuş bunun tepkisi 729xx e kadar olabilirmiş, trend oradan geçiyormuş, satan kişi aşağıdan alıp buna oynarmış veya almaz trendin kırılıp kırılmayacağına bakarmış,...ikincisi daha sağlam , çünkü py kapanmak üzere o sırada,...ne alacaksın,...zaten alışta iki yer var, 724xx ve 720xx olarak,...bir tanesi sl noktası, bir taneside düşüşte çarptığı destek,...

üstelik 1 dk lık trend de kırılmış,...5 sağlam henüz,...
    Sp ye gelirsek,...bak bu topik bu konuda bir hazine sundu,...ne zamandır böyle,...koca endex bütün takamlarımızla hareket ediyor,...

Ancak 1397.xx-1409.xx arası bir aralık, oradan long ve short 13 puvanla birbirinden ayrılıyor,....

Daha önceden ve hafta içinde bir çok kez burayı söyledik,...burası tarde aralığı olduğundan, ...bir muhtemel fake yeri aynı zamnda,....kişi burada portföyünden ayrılıp bir bakmalı,...bakmıyorsa buranın riskini peşin kabul eder, gülebilirde ağlatabilirde,....
    ÖZETLERSEK,...BENİM TEREND DEDİĞİM,...
    1500 PUVANLA-4000 PUVAN ARASINDA TREND YAPAN BİR YAPI,...1 LİK VE 5 LİK OLARAK,...ANCAK 800 PUVAN DÜŞÜŞE DÖNÜP BAKMAZ VEYA ÇIKIŞA,...SADECE KIZARIRSA DÖNÜP SHORTLAMAK VEYA LONGLAMAK GEREKLİ, KİŞİ YAPMIYORSA O TRENDE OTURAMAZ,...

ŞİMDİ BU TREND 1 LİKTE KIRMIŞ,....5 LİKTE KIRMAMIŞ,

1 LİKTE 732XX DEN SATMIŞ,....5 LİKTE 729XX DEN GEÇİYOR,...

BURADAKİ HAREKET ŞÖLE,...BU PALA,...EĞER DÜŞÜŞE DEVAM EDERSE,...MECBUR DÖNÜP BÜYÜK TEPKİ KOYUP BU 729XX LERE KADAR SHORTU GERİ SÜRER,...ANACAK DÜŞÜŞ DEVAM EDERSE,...

BEN YORUM YAPTIĞIMDA İSE VERDİĞİM İKİ YERDEN 724XX DEN TEPKİ KOYDU YORUM SONRASINDA,....İŞTE BU TEPKİ DEVAM EDERSE,....BU DEFA 729XX ÜSTÜNE HEM GİDEBİLİR, VEYA 729XX YAKINLARINDA VEYA CİVARLARINDA İKİMCİ SHORTU YAPAR ONAYLAR SHORTU,....İŞTE YORUMDA DURUP BAKALIMALI DEDİĞİMDE BU, KİŞİYE KALMIŞ DEDİĞİM,...

SKİN RELAX Daha önce dedimki, 720xx sl noktası,...ölese bunun altına bir yere ağanın ulaşamayacağı , seninde zarar görmeyeceğin veya az zararla sl olacağın bir yere stobunu yaz,..

bu işin teknik tarafı,....

taktikte ise sp satmadan future si satamaz, bu genelde böyle istisna illaki var,...

buradan baktığımızda, future satarsa güne başlarken aşağıda bir yerden sp açılışı öncesi bir tepki koyar,..anacak bu zararı karşılamayabilir,...çünkü buradaki pala kuzu kapama yapmış sp si de cebindedir, bağırttırır,...

futura artı açrsa işte bu defa pala 729xx dediğim yere gider,...burası senin kara yerin,...veya portföy yerin veya riski devam ettirme yerin,...bakış açınla ilgili,...

bu malesef böyle,...

şimdi iki yönlü bir durum var şartlar eşit,...729xx ün 300 puvan altında kapanış,...ama basıp 720xx dan dönebilir örnek, veya 720xx altından fakeye yatırıp dönebilir,...daha alta giderse mecbur döner çünkü buna hakkı yok,...ikinci tura hızlı yükselip tekrar basar,...
    bak buda diğeri, zaten bunu vermişim graf olarak,...buda regresyona yakalanmış, bu göbekde 736xx alıyor, bir öncek, 720xx,...

piyas ne yapmış 720xx geçip 73400 yapmış, anla yani,...bak short ve long doğal olarak çizgide çıkmış,...demkki, sp 13 puvan yapacaksa,...bu 1300 puvan aralık bizde burada,...short ve longun ayrıldığı yer ve trade sahası, hangis olduysa o yöne sonrasında terend sahası,...

yani, 736xx üstü poz tut long,
    720xx altında ise ya sl ol, ya short aç,...buna emin deyilim,..

şimdi, 720xx ra 1300 eklersek,...733xx olur, py nerden döndü şimdilik, 73400 den,...

723xx madem kulanıldı, bumna 1300 eklersek, 736xx olur, bak oraya gvurmadı değmedi geçmedi, 73400 den dödü,...demekki sp kesinleşmeden bu kesin deyil,...kimse keriz deyil,...herkez buna bakacak,...dedik bunu geçen haftalarda,..vurguladık,...

sayende analiz yaptık,...

yarın yapamam çünkü,...
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok be ustadım fakir fukataya ekmek yok.Pala olmazsa aracı kurum vuruyor darbeyi.

Sabaleyin baktım pala bi alidesidero turkusu ile ının ının diyor yuttu tabi saf anadolu cocugu 73.000 ler üstleri yazılmıs longlar icin sortlar 73.500 lerden baslayıp.icimden bir ses 74.000 bin 74.100 kadar gidecek gibi silsem mi emirleri diyor ama akıllandım bos ver ustatlar yazdı al alacagını 72.600 maliyet yeter tatil var rengi belli degil piayasanın ustatlarda bahsetti aman ha deyip kendi kendime ellemiyorum yazdıklarıma ama sonra birden fark ediyorum benim veriler kıpramıyor arıyorum aracı kurumu evet server larımızda problem var piyasa kacta diyorum 72.200-225 kırmamıs diyoruz o arada araya bi is giriyor o isin telasıyala unutuluyor piya tekrar bakıyorum sl luk yerler gecilmis neyse hic degilse don gomlek girmemis deyip gandi ustadımın ogle arası otunu okuyup ortalama olsun diye piramit yapıp maliyeti 72.400 cekiyom ama ne hacet emir yazamıyorum.Neyse ogledn sonra takip edecegim.Sukur verilerde duzeldi geliyor.Hayda piysa 72.300 lerdeyken pat ekran veri yine gidiyor.Biraz bekliyorum bi ara 72.200 leri goruyom tlf na sarılıyom ama aracı kurum kitlenmis ben ulasana kadar 71.700 ler olmus isleminiz varsa alalım diyorlar sinirlenip kapatıyorum tlfnu
    porftfoyumden de takriben 3.5 kontratlık kayıpla...

Yav arkadas tam kalimeroluk durum oldu palanın drabelerine hazırız bu sefer aracı kurum tokatlıyor acep diyom bu aracı kurum ların icinde palanın admaı mı var.Mesela piyasa 74.000 lere gitmis olsa veri gelmezken benim yzadıklarım gitse bende mutlu mesut olsam.Olma mı ?
    Kesin arkadas bu pala organize calısıyor.Pala adamları her an her yerde
    Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sp de sak diye gelmis 1.397 ye ustat buyuksun ama bizdeki gudubetlik her daim devam
    deniz cumartesi hem sana yazdık hem analiz yaptık,...tipik bir pozu terkedememe sendromu,....

şimdi biz 729xx e kadar tepki öngördük py,...py 73225 yaptı,...yani yetrli fırsat fazladan sundu,...

cuma günü iki tepki yerinden 720xx veya 724xx tepki puvanını sabah verdi fazla fazla,...

e sp için 1409.xx-1397.xx için ağalatabilirde, güldürebilirde burad kişi bir pozdan ayrılıp bir bakmalı da dedik,....

yani yaz güzel kardeşim peşin emirleri,...işin gücünle uğraş,...pala senin adına çalışssın,...müşavir gibi deyilmi,....

sittir et, ben yazarım bir yer oradan bakarsın,....

şimdi iş 1397.xx sp sinde,....buraya bakalım,....

22. The Following 12 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu pala her akşam bana telofon eder,...abi nasıl uygun görüyorsunuz, tarzımız ne olmalı yarın için der,....

bunda neden niye diyorum ben olmadan yapamıyormusunuz lan diyorum, abi elimizin ayarı yok, çok abartıyoruz diyorlar,....sonra millete ayıp oluyor, hani taşı gediğine koyalım, yedire yedire olsun istiyoruz, derdimiz gerçekten bu diyorlar,...

hani sen iyi okuyorsun bu atlantiği falan diyorlar,...bizde yazdığın metne sadık kalırsak kimse huylanmaz abicim diyorlar,...

ulan diyorum sizin kadar gavat adamlar görmedim lan ben diyorum,...

olsun abi biz gavatız,...hemde gavatın önde gideniyiz ne desen haklısın valla diyorlar,...yinede sen yol göster yedire yedire olsun abicim, bize yakışan budur ürkütmeyleim toplumu diyorlar,...

24. The Following 9 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Yer imleri

Yer imleri