Rusya borsası % -8,21 falan oldu
3. dünya savaşımı çıktı yoksa bizim haberimiz mi yok?
Rusya borsası % -8,21 falan oldu
3. dünya savaşımı çıktı yoksa bizim haberimiz mi yok?
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Çok Uzman
yetişdim pis kısayım. katliam bekliom bu gece
Bizim Piyasa Yapicisi Bu Isi Cok Iyi Biliyor Kim Ne Derse Desin.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dowwwwwww Dansozune Dikkatttt
yetiştir yetiştir
51175 den uzuna döndüm ben......
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
short seven ne çok insan var burdalongta herkes mecburen duruyor, shorta dönünce sevinç gösterileriyle alınıyor pozisyonlar
![]()
51000 altına bugün sert gelmezse yarına orayı görmeden biyere gitmek olmaz gibi bir durum var diyorum.
Bu arada rusya %-9,59 oldu, mutlaka bişey var, rusyadan kaçıyorlar.
bu gece şahsen ben 11600 üstü bi dowa inanmıorum ve aradki 60 puanlık riski alıorum
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri