basın layyyyynn... hasta etmeyin adamı.![]()
basın layyyyynn... hasta etmeyin adamı.![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
VOBda işlem yapıyor olsaydım, 775ten long yapar, stopu 625'e, TP'yi ise 63.025'e yazar, TP'den sonra da 150 puanlık pull back beklerdim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ne kadar da istiyoruz di mi pozu aldıımız zaman kısa sürede hemen kar yazsın da kapanalım...olmuyor o işte ööle...
--Eksiklik Kendi Özümde--
gençler.....
bu nassıl vob...hala bıraktığım yerde.......
63.400..deki direnç 63.250 ..ye inmiştir.....
üstünde otobana çıkarız.............
62.600 altında ise.....62.100 ....lamba...........
dr..bozz reçetesi............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
YO YO LO DE büyük sibop sana geliyorum
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
VOB 20 dk.
Triangle oluşumu. Hesaplarım dogruysa d dalgası oluşuyor. Şu anda d dalgasının, a yükselişi bitti, b ve c dalgaları ile üstteki trendline'a dokunuş, sonrası alttaki trendline'a dogru e dalgası ve son olarak daralan üçgenin bir yana kırılması. Şu anda kırılışlarda pozisyon almamak gerekiyor. d bittikten sonra bakacağım.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri