askerler, askerlere bakın proğramla vuruluyor,...
askerler, askerlere bakın proğramla vuruluyor,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
cümleten iyi geceler,...
sürçüli lisan ettkse affola,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
benım anlıyamadıgım hala dolar dıye rezerv paranın olması.nıcın hıcbır ulke tum para bırımlerı ve emtıa rezervlerı ıle ortak bır kurum kurmuyoralr?herkesın esıt soz sahıbı....
Linke tıklarsan epey açıklamaya çalışmışlar, ansiklopedik bilgi tabiii, bana sorarsan bu konu güçlü ekonomilerin ve iyi ticaret yapabilenlerin işine gelmiyor diye açıklanabilir.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bretton...C5%9Fmas%C4%B1
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Tr sayımında bazı yapısal sorunlar var.
Bu konuyu anlatmak için yazmıştım bunu.
Elbetteki konu baştan beri gelen overlapler.
Çok ilgilenmediğim için hiç dolar bazında bakmamıştım.
Sonunda baktım ve ders kitaplık tablo ortada.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi önce overlaplerin olmadığı çok sevdiğimiz!!!! bir ülkenin sayımı.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
tel aviv.
Jelibon.
EMERGİNG.
jELİBON.
ÇİNA.
jELİBON.
Jelibon patron, overlapler sorun evet ama, bende ilk baştan sıfırdan sayıyorum açıkçası, ardından 1 or A ve 1 or B, tabi C dalgası buna 1 diyerek, ilerde overlap uyuyor gibi gibi, ama tam uymasada baştan beri favori sayımım bu şekilde, bu sayımımda 4. dalgalar basit pattern değil, buna güveniyorum, var bikaç sayımım daha, bakalım hemen hepsinde boğa sayıyorum yaw
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
jelıbon abıcım benım merak ettıgımdo altın rasyosu 1 olacak mıve altın gumus rasyosu 15 olacak mı?
ayrı eten abddekı bu sanal krız bıttıgınde bızde krız mı baslıyacak?
bırde ornegın elımde 500kg gumus var ve bu parayla mutahıtlık yapmak ıstıyorum ama gumusun yukselısıne karsı kendımı korumak ıstıyorum.bu işlemı nasıl yapabılırım???
bırde turkıyedekı faız oranları ne sekılde degısecek?
iyi hafta sonları.....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri