arkadaşlar bu işte yeni sayılırım, cuma günü 49500 maliyetle kısa yaptım ne dersiniz bekleyeyimmi kapatayımmı pozisyonumu çok zarar etmişim
arkadaşlar bu işte yeni sayılırım, cuma günü 49500 maliyetle kısa yaptım ne dersiniz bekleyeyimmi kapatayımmı pozisyonumu çok zarar etmişim
Konu hexen tarafından (08.09.08 Saat 11:11 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
system 3 elemen 3 longs amma 51800 üstesinde olmasa asayasına gelme olr
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Düşen piyasada spot ile vob arasında 1500 puan fark vardı.
Eğer bu gün yükselen piyasa var ise neden 900 puan fark var. Bunu neye yorumlamalı?.
Cuma gününe göre vob/spot farkı çalışsa idi şu an vadeli 52100 olmalıydı en az. birde yükselen piyasadaysak?.
matriks Ms downloader kullanan arkadaşlar dji, dax ın 5dk lık verilerini alabiliyormusunuz? şu anda kullanmaya başladım daxın verilerini alamıyorum. acaba sorun bendemi yoksa program sadece bizim piyasanınmı 5dk lıklarını sağlıyor.
Ne güzel söylemişsiniz.
Anlamadığınız zarar birinci cümlenizin içinde...
Forumdan birine sövüp saydınız demedim zaten iki platformu birbirine karıştırdığınızı söyledim.
Bunun bir sonraki aşaması yanıtladığınız kişinin gelip burada size sövmesi olabilir mesela.....
Benim bahsettiğim konu da tamamen bu. En azından kendi adıma konuşayım.
Hiç bir şekilde içinde olmadığım ve bu forumda yazmayan biri ile başka bir yerde başlamış özel tartışmanızı bu forumda okumak zorunda değilim. Siz onları boşverin bakın burada ne güzel yazıyorsunuz.
Sizi ve fikirlerinizi okuyalım...Alakasız insanlarla tartışmalarınız değil.
Yukardaki mesajım herhangi bir analiz içeriyorsa, bilmelisiniz ki yazdıklarım sadece ve sadece görebildiklerimdir.
Okurken 3 numara miyop olma ihtimalimi lütfen gözardı etmeyin.
51350 short
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri