Size deeşik bir analüz... Hiçbir piyasa 200 EMA'dan fazla uzak duramaz... Aşağıdaki indik fiyatın 200 EMA'ya uzaklığını gösteriyor.. Crashhh hazırlığı yaptığı belli de ne zaman olacak o belli deel... üvvvv...
Size deeşik bir analüz... Hiçbir piyasa 200 EMA'dan fazla uzak duramaz... Aşağıdaki indik fiyatın 200 EMA'ya uzaklığını gösteriyor.. Crashhh hazırlığı yaptığı belli de ne zaman olacak o belli deel... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
eski sürüm matriks lazım, yenisi bende iş görmüyor,...
sayın enorton bu eskisürümün linkini vermişti, yenisi sorun olduğundan bir yere kaydetmedik , forumu tarattım ama bulamıyorum acil yardım,....
teşekkürler
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bu DOW yine düşmüyor.çok enteresan bir durum bu gidişin sonu iyi değil gibi.dow çıkıyorda biz hep telef ediyoruz çıkışını.daha dow hiç düzeltmede yapmadı.biz yine %20 ye yakın satış yedik zirveden.
soru şu dow bir çakılmaya başlarsa biz ne yapacağız.birlikte düşecek miyiz yoksa kardeşim biz zaten düzelttik çıkışı deyip hiç sallamayacak mıyız?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Kandilli'de bir çilingir sofrası
Balık roka bir de yanında rakı
İnsan hali saza söze meraklı
Martı uyur şişe dibi görünür
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
selaleogullari gafil mi avlandi, uwwww.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Sizin icin upload ettim umarim işinizi gorur. 25/11/2010 tarihinde indirilmiş
http://rapidshare.com/files/447073388/setupint.exe veya
http://hotfile.com/dl/103262113/92f0...upint.exe.html
yalniz bu euro'yu ralliogullarinin elinden kimse alamaz, uwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri