Sevgili Astatin,
Gerçekten acaip hastayım. Bu temmuz ayında bu derece ilk hasta oluşum.
Ya mevsimlerin sapıtmasından, yada artık yaşlılıktan.
Aşağıdaki Xu030 günlük grafiği üstünden söyleyeceklerimde sanırım yine yaşlı ısrarcılığı.
Bir double yada triple three oluştuğunu düşünüyorum. (Özetle her tepe sonrası düzeltme bir önceki tepenin altına iniyorsa, örneğin 3 tepesi sonrası düzeltme, 1 tepesi altına, 5 tepesi sonrası düzeltme 3 tepesi altına gibi)
Bu yapı toplam 7 yada 9 dalgadan oluşur. (9 olması için önce 5 tepesi altına sonrada tekrar 7 tepesi üstüne gitmesi gerekir).
79'daki kırmızı yatay yukarı geçilmedikçe, graska moduna xu030 grafiğinde devam edeceğim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Sn.sazan geçmiş olsun.
Geçen senede ağır hastalanmıştınız.Bağışıklık sisteminiz zayıf olabilir.Eğer yaşınız henüz 50 nin altında ise,bu durum ilerde sorun yaratabilir.
Her 5 senede bir vurulan pnömo aşısı yaptırmanız iyi olur.
geçmiş olsun sazan patron...
bağışıklık sistemi için spor şart...bunu potasyum,multivitamin,balık yağı ve acaiberry ile desteklemek de şart...
ha toplantıdan zaman mı kalıyor diyecek olursan,toplantı aralarında bile ofiste yapılan stretching hareketleriyle kan dolaşımı hızlandırılabilir...faydası illaki görülecektir...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Geçmiş olsun sazan abi. Allah acil şifalar versin.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Sn Sazan geçmiş olsun, tez zamanda Allah'tan şifalar dilerim...
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
pek tabi doğru ve fekat en möhüüm hususlardan biri unutulmuş...fiziksel sağlık + ruhsal sağlık için pek bir faideli olan, daha da detay verecek olursak kan dolaşımına, kan değerlerine, hormonal dengeye, psikolojik sağlığa, bağışıklık sistemine v.b. etkisi olan ve işin en önemlisi sıkılarak değil keyifle yapılan şeyi unutmuşuz aftlopedro"Serbest stil yer hareketleri esnasında yapılan sıvı alışverişi"
diye özetlersem, civcivli mevzulara girdim diye sanırım banlanmam
bir de balık var tabi.. o da hem lezzetli hem sağlığa faydalı olan nadir şeylerden..teprik ederim
BANGA mühim
Şifa dilekleri için teşekkür ederim.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Geçmiş olsun Sayın Sazan,
Yazın hastalık zordur, Acil Şifalar.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri