Sayfa 1683/5549 İlkİlk ... 68311831583163316731681168216831684168516931733178321832683 ... SonSon
66581 sonuçtan 20.185 ile 20.196 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

tadı kaçtı, long anlamında sp olumlu kapanışı ve ya aşağıda ikili aralıktan dönüş zira crash gözüktü,....

bu gün dönmeliydi,...

o nedenle 2 /10 devam extra yok,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.032
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.032
    Toplam Teşekkür
    579 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç düşündünüzmü,....

vobda poz aldınız,...piyasaları şöle böle biliyorsunuz, doğrusu bilmiyorsunuz,....

amacınız ise kar deyil bunun yerine zarar yapabilmek,...amacınız bu aldığınız pozları zararla sonuçlandırmak, bunu istiyorsunuz,....

ne kadar zor deyilmi,...kar etmek kadar zor,.....
    aynı fıkırde değilim ustad, neden mı??

amac zarar etmek ise,

kar etmek uzerıne poz alırırız ky olarak, nasılsa zarar etmek kacınınmaz...

mesele zarar ıse memleketım ky si bu konuda deneyımlıdır, sen bıze kar etmenın puf noktalarını soyle ustadım, psıkolojı olarak yani.. yoksa rakamların tartısılmaz, yorumların da..

gerıye bu işin psıkolojısı kalıyor

4. The Following 6 Users Say Thank You to kaos For This Useful Post:

Yer
    türkiye
    Teşekkür Teşekkür 
    29.295
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    43.720
    Toplam Teşekkür
    11.653 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kaos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazanc hıcbırseydır, strateji herşey

piyasalar haftaya duser dediydim, shortları kapamaya hıc nıyetım de yoktu, ama karar karardır, flat devam...

iyi mi ettim??

elbette...

flat devam

piyasa kacmıyor ya,

hala cari acık rakamlarına kafayı takmıs durumdayım ne zaman acıklanıyor kı bu meret, ya da acıklandı mı...

tv de yok, piyasayı ızleme sansı da..

bu arada ustada kucak dolusu selamlar saygılar....

flat devam,
    13 ünde açıklanacak cari açık verileri

paSSAT
    بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.

HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR

ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''

bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar

paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.

6. The Following 5 Users Say Thank You to PASSAT For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bakış aynen odur,.....orta aralık pynin dengeye geleceği yer bu tam göbekte 736xx de,...

bunu yukarı çıkışlar satış,...iki kırmızı ok yeresinden,...

yarın için döndü döndü, dönmedi hep beraber ağamla birlikte, bakın ağam da diyorum,...malı taşıyan o,...

iyi akaşamlar

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. The Following 9 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı kaos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı fıkırde değilim ustad, neden mı??

amac zarar etmek ise,

kar etmek uzerıne poz alırırız ky olarak, nasılsa zarar etmek kacınınmaz...

mesele zarar ıse memleketım ky si bu konuda deneyımlıdır, sen bıze kar etmenın puf noktalarını soyle ustadım, psıkolojı olarak yani.. yoksa rakamların tartısılmaz, yorumların da..

gerıye bu işin psıkolojısı kalıyor
    püf nokta,.....pysayı bilmemek,.....

problem bildim zannetmekten geçiyor, kayıbın temeli bu,....

bilmeyen kişi,

iki seçeneği var,...iyi kötü bir şeyi varsa onu uygulayacak,...

yoksa bu şart, portföyünü yönetecek,......

*****ayrıca bir şekilde ne yapıp yapıp trade yi yok etmek gerekli,....hep terendde olacaksın,.....

10. The Following 9 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.032
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.032
    Toplam Teşekkür
    579 Yazısı Teşekkür aldı

İşlem yapmayınca orıjınal fıkırlerımı sıte yonetımı ıle paylasmak, yonetıme ufuk acmak ısterım....

misal,

şahıs kendısıne de tesekkur edebılmelı, gorebıldıgım kadar bu teknık olarak mumkun değil...

bir yazı yazmısımdır, sonra okurum cok begenırım, tesekkur etmek ısterım...

ama mumkun değil maalesef

degerlendırımlesınde fayda mulahaza ederım...

12. The Following 6 Users Say Thank You to kaos For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

Bu pala elinden cektigim nedir.Pala isim hakkı kime ait bilmiyorum ama gel gorku cuk diye oturuyor hani.

Paskalya tatilin de müslümanın ne isi var dedik bide eskiden onlar tatilken bizi lay lay lom alıyorlardı.Hacimsiz macimsiz gidiyorduk.Anlasılamyan tarifi mumkunsuz sekilde alınan TR piyasası icin tam alım zamanı kacırılırmı dedik.Fıkır buyukdu aldık malı.Velakin kazın ayagının ole olamdıgını pala efendi bir guzel izah etti.Verdi sazı elime.Soyle bakalım guzelim... hava nasıl oralarda usuyormusun kar yagıyor saclarıma biliyormusun...tamam abi buyuksun dedik malımızla USA acılmasını bekleriz-ama akıllık etmisiz don gomlek degiliz pramit mirat yok maliyet yapma yok baktın bu tatilde havanın rengi degismedi kes kolu kalsın deriz vesselam.Amma velakin cümbür cömatin gel gorku bu sabah futurelar artı asya artı acmıs ama eksilemis ama bı tık mesafe var artıya gecmeye Vob da bi ara bakmısız 73.800 ahanda dondu deyip don gomlek girdirdi.

Klasik KY durumu.Aslında Bu KY nin acılımıda Kucuk yardırıcı kucukten baslar yardırmaya bi bakarki yardırarark biraz buyume hevesi var sonra olur buyuk yardırıcı.Yardırdıgı hep kendine doner ama hikayenin basında kendi kucuk yardırıcı oldugunu zanneder.Hissetirilir bi kavlem.Ama bi turlu cekip gidemez dozacını artırır 1.000 kere tovbe eder.Tovbe bozar.Hayat kadınının tovbe etmesidir onun tovbesi.Zaten pala efendi de onun daim musterisidir.Metres hayatını yasatır ona ama palanın bi cok metresi vardır.Hepsini bilir.Kıskanması olmaz.Zira hepsini bilip duysada birgun palaya yine yeniden tap taze don gomlekler ayarlar.Dikkatinizi cekerim yıkanmıs degil tap taze.Zaten ne zaman pes dese pala kullandıgı don gomlegi verir ama alacak takati yoktur.Madem almıyon der doner yine alır pala.okuz tren askı gibi baka baka kalır donlara gomleklere ancak sadece baka kalır hem urkmustur almak icin hemde takati kalmamıstır.Bir ara tam almaya heveslenip elini uzatsa dahi pala pat ceker donu gomlegi ve son gucunde boylece haracayarak arzı endam edim oper topragı.Topraktan gelip topraga gidecegini hatırlar.Her sey fani sen ne ugrasırsın yani deyip de gidemez cunku o kızımız olacaktı belkide oglumuz derken unutmaz saglıklı olsunda ne olursa olsun demeyide ihmal etmez.Kendi saglık ve piskolojisinin harap ve bitap dustugunu hic mi hic anlamadan...Ve sonra bir Hit daha ve sonra hit daha....

14. The Following 5 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

simdi don gomleklik durumda mantıki olarkata tam dusunemedigim bu piskolojide yarın cin strateji ne olmalıdır.Goruslerinizi bildirirseniz beni ziyadasiyle memnun edersiniz sayın ustatlarım.

Donu yada gomlegi verip tek camasırlar geri donusumu beklemek mantıklımıdır.Yani pozisyonları yarı yarıya kapatıp beklemek iyi bir startejimidir.Zira yarın CM amcamda cagırı.(Cenap Mecit deyim onada)

16. The Following 2 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

ve ayrılamıyorum basından usa izlemeyi ha burdan doner ha surdan doner pat pat kırılıyor direncler ve ben mafis

18. The Following 2 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

sp 1.300 gelecek sanki

20. The Following 2 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi don gomleklik durumda mantıki olarkata tam dusunemedigim bu piskolojide yarın cin strateji ne olmalıdır.goruslerinizi bildirirseniz beni ziyadasiyle memnun edersiniz sayın ustatlarım.

Donu yada gomlegi verip tek camasırlar geri donusumu beklemek mantıklımıdır.yani pozisyonları yarı yarıya kapatıp beklemek iyi bir startejimidir.zira yarın cm amcamda cagırı.(cenap mecit deyim onada)
    deniz poz artırdınmı yoksa sen,....

22. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür

malesef ustadım.ulu sozu dinlemeyen ulum ulum ulurmus derler ya al iste o durum ama tam yerinde bakmıs.gidiyor hop dedim ama kendi jendime de soz vermistim ne olursa olsun gun sonunda bu gisiten yaralanıp poz.3 te bire dusurecektim ve aynı senaryo bakamadım baktıgımda hersey icin cok gecti hamle yapabilecek vakiti hem cok azdı hemde nutkum tutuldu kala kaldım oylece

24. The Following 2 Users Say Thank You to deniz For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri