nebiçim bir 49000 miş bu boyle dax dagıldı
nebiçim bir 49000 miş bu boyle dax dagıldı
Normalde bizimkide vermelide, sanırım kısa yapanlar bugün çok sayıda, akşam olupda kapatsınlar flat kalsınlar diye bakıyor py, dow uda kötü başlatmazlar, dow futur acık toparlar işte hep aynı numaralar, başka seçenek kalmadı zatensaygılar.
Şimdi tutar alırlar yukarı, ters pozisyonda shortcuları kıvrandırırlar, ellerinden gelen bişey, düşürmez düşürmezler, misal 49500 de fiyatı tutmaları paraylamı sanki? yooo, karşılıklı işlemlerle gayet rahat oluyor bu, yeni kısacılar beklesin aşağıya, saygılar.
49.500de veriyi bekleyen vob beklenti dahilindeki bir veriyle 49.800'e iyi bir veriyle 50.000'lere giderdi, ondan sonra shortçular gap kapamaya mı gidiyoruz diye rahatsız olacaklardı... düşünsenize benim gibi 3 haftadır longta olan birinin bile maliyetine gelecekti bu düşen piyasada..
Yemedi short yapan çok, hemen uzunlamalı, buradan yukarı dönmeye karar verdiler bence, saygılar.
150den tekrar uzun...çok sıktılar artık
bende veri akışında problem olmuş, şimdi düzeldi, fdow -120, ben de nasıl oluyor diyorum böyle bir şey![]()
49000 senaryosu tuttu bugüm, altında uzun yap, üzerinde kısala, nereyi beğenirsen oldu, pazartesi düşerek açılsak bile yukarı diyorum, yurtdışı toparlar artık, bu kadar saçmalık yeter, arkası haftayasaygılar.
49000 long oldum bende.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri