Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
spotuda boyle aldıklarına gore yukarı denicekler bence..uzunda devam
yarin bir haber daha sallarlar dow icin %3-5 yukari gider artik dunyada bu is manipulasyon olmus baska bisey yok.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
yorum yok fiyata bakmam, grafığe bakarım, al gelsin alayım, al gelmedı,
Aşırı satımdan cıkmaya çalışıyor,ama neticede aşırı satım bölgesine bir kere daha dalması lazım tecrubelerıme gore,
Buradan yenıden dalarsa longcular en tepeden almıs olurlar,Sınyal gelsın 500 puan yukarıdan alayım,gaza gelmem ben
Sevgiler..
amerikan halki bizim gibi yastik altinda burma bilezik saklamaz,gidip euro da almaz.Varsa yoksa finans piyasalarinda degerlendirir secimlerden once amerikan piyasalarinin cokmesi cumhuriyetcilerin bindikleri dali kesmelerine esittir.Elbet bir sallama haber daha cikar![]()
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
275 ortalama ile longa gectım... 1150 puan net kar...
Konu teo tarafından (05.09.08 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
sn. catedral, 28.000 ve dow için 6.000 beklentinizi gördüm. borsada ne alıp sattığınız değil, ne zaman alıp sattığınız önemlidir. şu şekilde bir yorum üzgünüm ki itibar edilecek bir yorum değildir, "elbet bir gün 28.000 olacak"... o zaman ben de iddia ediyorum borsa 100.000'i görecek ama tabi ki hemen yarın değil... (peki ama ne zaman....) bütün mesele de bu değil mi zaten...
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
48600 yeresinde beklyodrum long icun signalsiz olmadı long signal gelmez long olmam
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şimdi tarım dışı istihdam, iyi geldimi aynen yukarımıyız? spota bakıcaz, bakalım nasıl kapanacak, saygılar.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri