73.550 long..cover...ve stop.................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
tünaydın... kısalar maliyette fakat kararsızım... biraz daha izleme taraftarıyım.. hala yeni tepe geleceğine inancım yok... bol şans..
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
73.300 longgg...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
yine sabahki aşırılık dışında düşündüğüm gibi süzülüyor... fibonun da ırzına geçtiler bir kez daha.. kemikleri sızlıyordur garibimin...
72.700 altı saatlik kapanış kısalara rahat nefes aldırır
Halojen boss,
Topiği(ni) ilgiyle takip ediyor ve teşekkürlerimi yapıştırıyor olsam da, şunca zaman topiğe bir mesaj bile yazmadığımı fark ettim. Ayıp etmişim biraz. Üstelik aramızda kimyadaki periyodik cetvel dolayımıyla var olan bağa rağmen..Ne yazayım ne yazayım derken, "man of the similarities" üzerinden bu geldi aklıma...Kolay gelsin...
Green Rings Scenario Live...(all right reserved by selçuklu)
![]()
geldiğimizde pala yediği yemeği de bize ödetmesin sonra![]()
üwww bu arada 11200 fdowda 73200de bizde şimdilik destek atıyo gibi
![]()
Bir süredir uzamak istiyordum da anti-çarpılingen sistemim engel oluyordu. İşkembeden tırtık amaçlı poz açacakken 1dk'lık graf üzerindeki şu mavi çizginin kırılmasını bekliyorum. Çarpılmaların önemli bir kısmını bertaraf ediyor. 1dk'lık olduğu için fazla beklemek de gerekmiyor.
İsteyen daytrader bunu basitçe hareketli olamalarla da yapabilir. Atın 1dk'lık graf üzerine düşük peryotlu basit iki hareketli ortalama, onlar kesişmeden poz açmayın. Ters yöne kesişirlerse de pozdan mutlaka çıkın. Asla poza erken girmezsiniz ve trade çalışmazsa fazla terste kalmazsınız.
(Sadece daytrading ve 200-300 puan hedefli tırtık operasyonları için geçerli bir öneri)
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri