Nemıssız GBPUSD'nin Palası da beni silkeleyip long'larımı aldı şimdi galaxinin derinliklerine yolculuğa çıktı... Herif kimse işini biliyo ne diyeyim...![]()
Nemıssız GBPUSD'nin Palası da beni silkeleyip long'larımı aldı şimdi galaxinin derinliklerine yolculuğa çıktı... Herif kimse işini biliyo ne diyeyim...![]()
Şimdi arıcam vobaşı niye artmıo,düşmüyo bu diye![]()
STROBABA varya..elimden çekeceğiz var...o dar alanda zigzaglı graf projeksiyonunu yapıştırdığından beri piyasa 500 puanda yatay yapıyor..bu bugünde devam etsin, aha yazıyorum buraya; bundan sonra yatay piyasaların tümüne "strobaba formasyonu" adını verip 500 forumda lansmanını yapacağım...tüm dünya yatırımcıları senin nikinden diskinecek..
Zbartman dada tık yok..herhalde 4 üncü kahvaltıyı ziftleniyo oda...pe
BANGA mühim
Burdan graşırsak tahmini 75 puan (biraz fazla söylemiş olabilirim) falan düşeriz.Orda biraz dinleniriz sonra büyük hareket olan 125 puanlık bir yukarı yaparız.Bu gün içi analizimdi.Haftalık olarak çok daha büyük olan 200 puanlık bir hareket bekliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir![]()
aslında bu VOBAŞ bir anket düzenlemeli sitesinde VOB ta işlemler uzatılsın mı? uzatılmasın mı? ya da FDAX gibi 23:00 e kadar olsun mu v.s şeklinde.
ve bu ankettende veri sağlayıcılar aracılığı ile bu işle uğraşan herkesi haberdar etsin.bakalım ne diyecek çoğunluk.
bu arada gerçekten rezil ve rüsva bir hal aldı piyasa yine.sanki doğru dürüst bir trend yaptıda yataya bağladı.utanma yok ki.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri