bu abd deki ermeni tasarısı saat kaçta oylanacak arkadaşlar bilen varmı? seans içinde onaylanırsa pala bi 62200 sortisi yapabülüü üüwww![]()
nunuu ben seni verdiin hevatarı kaldırdım... ele hevatarnan olmaz bu işler gönülden isteyecen gayri...
biz gönülden isteyorukvalla başım döndü gı ondan galdırdım
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
Sabahki cortlarla aynen devam... Selçuklu patron yokken fazla al-sat yapasım gelmiyor...
Patron nerelerdesin? Emergency... Help.. Hilfe...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
62.800 ile 63xx arasında oryantelliğini gösterior adet, en apır sistemlerime bile iki işlem geçti a.....***** son sinyal shortt
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
Shortları %50 yaptımbelki beni takibeden vardır deyu sorumluluk icabı yazıyorum
![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ben ve büyük sibop (60dk) 15.00 zonrasıda yo yo lo de
emme
namıssız küçük sibop halen (5 dakkalık) satta
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
burası patlayacak yalnız apsd yetmez oldu...) aga herhalde piyasadaki tüm oyuncuların karşısında poz alıp tüm kursunları bitirmeye yönelik Atilla harekatı yapmaya çalışıyor.. böle poz artırımı mı olur be el insaf. bu nasıl bi geyik böyle.. 500 puan aralıgında 7000 poz nie alınır nasıl bi ayaksınız siz
ueheuh
resmen heyecana koş diyesim geldi![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
ülem küçük sibop büyük sözü diyne be
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri