Sayfa 166/1440 İlkİlk ... 661161561641651661671681762162666661166 ... SonSon
17273 sonuçtan 1.981 ile 1.992 arası

Konu: EW and NEoWave clup

Yer
    VOB Street
    Teşekkür Teşekkür 
    13.992
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    18.454
    Toplam Teşekkür
    7.124 Yazısı Teşekkür aldı

70100 iyi ayu defansı var...
    En az 3 HİSSE...

2. The Following User Says Thank You to excali For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Astatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pis gorkuyorum..bu yolda telef olursak "SHORTTA GAPIŞANLAR" isimli bir film serisi yapalım opsivan abi...orda kazandıklarımızla vob da gaybettiklerimizi gompanze ederiz. seni yine jedı mentor u yaparık.. benim ise heç gahramanlık da gözüm yok... Sarı Selim ayarı, zevk ve sefa içinde geçen bir grallık hatta prenslik ve hatta marki lik dönemi bile bana yeter..nam da şöhrette gözüm yok..üwww..

Arkadasim TURKCE konusma konusunda sikintilarin mi var . 25 kisi okuyoruz daha ne dedigini anlayan olmadi burda. Duzgun kelimeler ile yazar isen ne dedigini millet de anlar , sende konusmani duzeltirsin bi kazancin olur.

4. The Following 2 Users Say Thank You to zenci37 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    758
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    658
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı zenci37 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasim TURKCE konusma konusunda sikintilarin mi var . 25 kisi okuyoruz daha ne dedigini anlayan olmadi burda. Duzgun kelimeler ile yazar isen ne dedigini millet de anlar , sende konusmani duzeltirsin bi kazancin olur.
    Düzgün derken? Ya da düzgün olursa anlayabilirim sahsen...
    "sikinti" yok ...

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür
    33.405 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşım, TÜRKÇE yazma konusunda sıkıntıların mı var? ..bu sefer uzun sabrettin dönmek için...klavyeyi de değiştirmişsin daha tedbirli gelmişsin ama biz yine de anladık Yine de mesajının özü itibariyle yazdıklarıma dönüp baktım Türkçe sorunu var mı, Zenci arkadaş neye takılmış diye. Durum şöyle çıktı;

-Gorkuyorum, Gapışmak kelimelerinde olduğu gibi K yerine G kullandığım kelimeler: Anadolu'nun pek çok yöresinde bu şekilde kullanılır ve hatta bazı dilbilimciler doğrusunun bu olduğunu G yerine K olarak kullanımın Almanca etkisi olduğunu söyler.
    -Jedi Mentor : Yıldız Savaşları serisindeki Jedi şövalyelerinin eğiticisi
    -Opsivan : Obsidyen isimli forumdaşımızın ismini Yıldız Savaşları serisindeki kahramanlardan biri olan Obi Van'a benzetme işi sonucu ortaya çıkan isim.
    -Marki: Ortacağ Avrupasında bir asil ünvanı.
    -Sarı Selim: Kanuni'nin oğlu. Savaşı sevmeyen eğlence ve sefa içinde bir taht süren padişah.

HImmm..Bunların anlaşılmaması yazımlarındaki hata veya Türkçeleri ile ilgili değil, bunlarla ilgili bilgi sahibi olmamakla alakalı olsa gerek.Benim, dediğin gibi konuşmamı (yazışmamı diyecektin herhalde) düzeltme ihtiyacım olmadığı ortaya çıktı..Hımm..Hadi sen de iyisin ama, bir sürü şey öğrendin, kazancın oldu..
    Ha bu arada o 25 kişiden anlamayan bence sadece sensinŞlip şlak..
    BANGA mühim

7. The Following 3 Users Say Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

Arkadaşım, TÜRKÇE yazma konusunda sıkıntıların mı var? ..bu sefer uzun sabrettin dönmek için...klavyeyi de değiştirmişsin daha tedbirli gelmişsin ama biz yine de anladık Yine de mesajının özü itibariyle yazdıklarıma dönüp baktım Türkçe sorunu var mı, Zenci arkadaş neye takılmış diye. Durum şöyle çıktı;

-Gorkuyorum, Gapışmak kelimelerinde olduğu gibi K yerine G kullandığım kelimeler: Anadolu'nun pek çok yöresinde bu şekilde kullanılır ve hatta bazı dilbilimciler doğrusunun bu olduğunu G yerine K olarak kullanımın Almanca etkisi olduğunu söyler.
    -Jedi Mentor : Yıldız Savaşları serisindeki Jedi şövalyelerinin eğiticisi
    -Opsivan : Obsidyen isimli forumdaşımızın ismini Yıldız Savaşları serisindeki kahramanlardan biri olan Obi Van'a benzetme işi sonucu ortaya çıkan isim.
    -Marki: Ortacağ Avrupasında bir asil ünvanı.
    -Sarı Selim: Kanuni'nin oğlu. Savaşı sevmeyen eğlence ve sefa içinde bir taht süren padişah.

HImmm..Bunların anlaşılmaması yazımlarındaki hata veya Türkçeleri ile ilgili değil, bunlarla ilgili bilgi sahibi olmamakla alakalı olsa gerek.Benim, dediğin gibi konuşmamı (yazışmamı diyecektin herhalde) düzeltme ihtiyacım olmadığı ortaya çıktı..Hımm..Hadi sen de iyisin ama, bir sürü şey öğrendin, kazancın oldu..
    Ha bu arada o 25 kişiden anlamayan bence sadece sensinŞlip şlak..
    Hic olmaz ise yukaridaki cevap yazin Turkce olmus , katletmemis ..

Simdi zahmet edip 2-3 mesajina daha baktim. Sunlar cikti;

-long açtom opsi van.
    -... geri çektik derler mi acap..veri tırsıngen
    -longlar maliyete filat
    -veriye kadar bekleyişka
    -now on the wayyyyyyyyy
    -long gösteriyo ama aslında şortcu..
    -yumurtaye gene razı olardık amma soğuk su da olabilir ki çok rahatsız edici olabilir..uwwww
    -tolar çıkıyo dahvil çıkıyo

vs.vs.vs.

Arkadasim hangi Anadolu hangi K yerine G . Sen neden bahsediyorsun.

Sakaci misin. Olay cok daha vahim . Gercegi gor de kendine gel .

Iyi sanslar .. dilemek isterdim ama isin zor.

Artik sasmiyorum bu memleketin haline.

9. The Following User Says Thank You to zenci37 For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Hic olmaz ise yukaridaki cevap yazin Turkce olmus , katletmemis ..

Simdi zahmet edip 2-3 mesajina daha baktim. Sunlar cikti;

-long açtom opsi van.
    -... geri çektik derler mi acap..veri tırsıngen
    -longlar maliyete filat
    -veriye kadar bekleyişka
    -now on the wayyyyyyyyy
    -long gösteriyo ama aslında şortcu..
    -yumurtaye gene razı olardık amma soğuk su da olabilir ki çok rahatsız edici olabilir..uwwww
    -tolar çıkıyo dahvil çıkıyo

vs.vs.vs.

Arkadasim hangi Anadolu hangi K yerine G . Sen neden bahsediyorsun.

Sakaci misin. Olay cok daha vahim . Gercegi gor de kendine gel .

Iyi sanslar .. dilemek isterdim ama isin zor.
    aaa bir dakika.. mızıkçılık yok İlk mesajda o mesajımdan bahsettin, ben de açıkladım. Konu Türkçe değil bilgi sorunu diye Önce o konuyu bir kapatalım. Yani pardon o kavramları ben bilmiyordum öğrenmiş oldum de. Sonra bu yeni mesajındaki konulara bakalım..Sıralı gidelim. Lütfen

(Not: K yerine G, İç Anadolu - Doğu Ege - Karadeniz'in güneyi ve aslında İç Anadolu ve o bölgeye sınırları olan diğer pek çok bölgede bu şekilde kullanılır... Hiç mi Angara'ya gitmedin hadi gitmedin hiç mi Behzat Ç. izlemedin, hadi izlemedin hiç mi kulağına İç Anadolu yöresinden bir türkü çalınmadı GGGAARRRRRRRDAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞ...ey gidi ey... Yaw bana şu Kenan IŞIK'ın programındaki Siyaset Bilimi okuyan ama Yüce Divan sorusunu bilemeyen gızı hatırlattın haaaa...Hımm O DA, vakıf üniversitesi öğrencisiydi DEEL Mİ?
    BANGA mühim

11. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    0
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    5
    Toplam Teşekkür
    4 Yazısı Teşekkür aldı

aaa bir dakika.. mızıkçılık yok İlk mesajda o mesajımdan bahsettin, ben de açıkladım. Konu Türkçe değil bilgi sorunu diye Önce o konuyu bir kapatalım. Yani pardon o kavramları ben bilmiyordum öğrenmiş oldum de. Sonra bu yeni mesajındaki konulara bakalım..Sıralı gidelim. Lütfen

Daha sana ne deniyor onun farkinda degilsin .

Soyleyecek ancak su olabilir.

Selametle.

13. The Following User Says Thank You to zenci37 For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.974
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.903
    Toplam Teşekkür
    1.007 Yazısı Teşekkür aldı

(Not: K yerine G, İç Anadolu - Doğu Ege - Karadeniz'in güneyi ve aslında İç Anadolu ve o bölgeye sınırları olan diğer pek çok bölgede bu şekilde kullanılır... Hiç mi Angara'ya gitmedin hadi gitmedin hiç mi Behzat Ç. izlemedin, hadi izlemedin hiç mi kulağına İç Anadolu yöresinden bir türkü çalınmadı GGGAARRRRRRRDAAAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞ...ey gidi ey... Yaw bana şu Kenan IŞIK'ın programındaki Siyaset Bilimi okuyan ama Yüce Divan sorusunu bilemeyen gızı hatırlattın haaaa...Hımm O DA, vakıf üniversitesi öğrencisiydi DEEL Mİ?
    "GGGAARRRRRDAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞ"...sivas yöresi... ben bildiimm hihihihi...kaç pivanlık soruydu bu asti abi...
    COMANDANTE

15. The Following User Says Thank You to obsidyen For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    758
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    658
    Toplam Teşekkür
    249 Yazısı Teşekkür aldı

[QUOTE=Astatin;405461]aaa bir dakika.. mızıkçılık yok İlk mesajda o mesajımdan bahsettin, ben de açıkladım. Konu Türkçe değil bilgi sorunu diye Önce o konuyu bir kapatalım. Yani pardon o kavramları ben bilmiyordum öğrenmiş oldum de. Sonra bu yeni mesajındaki konulara bakalım..Sıralı gidelim. Lütfen

rica etsem bu mesajı açıklayabilir misin astibos?

17. The Following User Says Thank You to mosyo2000 For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

[quote=mosyo2000;405466]

rica etsem bu mesajı açıklayabilir misin astibos?
    Teprik ay pardon tebrik ederim Mösyö.. Çok ince görmüşsün
    (Yalnız sorudaki astibos'un n e demek olduğunu anlamadım önce onu bi açıkla onu anladıktan sonra soruna yanıt verebilirim..Tabi bu cümlelerim senin yeni bir soruna neden olmadıysa veya senin astibos'u açıkladığın cümlelerin benim yeri bir soruma neden olmayacaksa.....hehe..bak aklıma ne geldi... tavşan mevsimi ördek mevsimi tavşan mevimi ördek mevsimi bu buggs bunny ye de ne gülerdik beaaa
    BANGA mühim

19. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Yer
    Shadizar
    Teşekkür Teşekkür 
    36.921
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    93.341
    Toplam Teşekkür

Alıntı obsidyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "GGGAARRRRRDAAAAAŞŞŞŞŞŞŞŞ"...sivas yöresi... ben bildiimm hihihihi...kaç pivanlık soruydu bu asti abi...
    teprik ederim...yannız pivan ın yazımı yanlış.. sivas nedne büyük harfle başlaması lazım...hımmmm..cıssssssss Gurtar bizi opsivan..Şeytan gapa şortları DEYORRRRRRRRR
    BANGA mühim

21. The Following User Says Thank You to Astatin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.974
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.903
    Toplam Teşekkür
    1.007 Yazısı Teşekkür aldı

bende roadrunner ı izliidiiim beaa...bi türli tilki yiyemiyodu guşi de başına gelmedik galmıyodu yaww...
    COMANDANTE

23. The Following User Says Thank You to obsidyen For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri