altında cycle 5 i kabaca 2000-3000 aralığında bitiriyorsanız abi bittiği yere supercycle 1 mi koyacaksınız?amanin altın hiç düşmeyecek mi????
altında cycle 5 i kabaca 2000-3000 aralığında bitiriyorsanız abi bittiği yere supercycle 1 mi koyacaksınız?amanin altın hiç düşmeyecek mi????
Çok Uzman
Mevsimsellik.
JeliboN.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
mevsimsellik
jelibon
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Gerçekleşme.
Daha doğrsusu mevsimselliğin gerçekleşmemesi.
Neden ama?
Jelibon.
Neden tehlikeli?
Neden ağustos tepeleri tehlikeli.
10.8.2010 dan, yani tam 16 ay önce yazılmış bu yazı 2010 da uyarım gerçek olmamıştı tabii o yıl da 1900-2000 görecek diyorduk da
bu 2010 uyarısı yani bu durumların olabileceği ve
hatta olan 2011 de bu yazıda ne yazıldıysa o dur.
BU YAZI KİTAPLIK BİR YAZIDIR.
ÇÜNKÜ HERŞEY TEKRARDAN İBARETTİR.
BU YIL OLMASA SONRA.
Mevsimsel ya çalışır, çalışmama oranı bile yukarıda yazılı, çalışmazsada ne yapacağını bilirsin.
Piyasa bunu verir zaten ağustosta tepe tehlikeldir.
Bu ağustos tepe tehlikelidir lafı burada ayrıca 10 kere daha vardır.
Jelibon.
Kısaca 2010 da bir konu anlatmışız uyarmışız o yıl olmamış 2011 de ise o konuda ne anlattıysak olmuş.
Jelibon.
Şimdi altının 2008 dahil grafını bulayım ardına da zigzag sayımı vereyim.
Jelibon.
2008 den bugüne her yıl.
Jelibon.
Sonuç; altın 3500 -4000 dolara mı gider diyosun jelibon abi?
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
aklıma bu haber geldi
http://www.bloomberght.com/kuresel-p...dolari-gorecek
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
jelibon abim teşekkür ederim aydınlatıcı mesajların için.şimdi işlem zamanı.![]()
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=19506
Şimdi zigzag sayım öncesi bu eski mesajı hatırlatalım.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri