Gong! ve vadelide 60' da Macd'da sat vermis.
Gong! ve vadelide 60' da Macd'da sat vermis.
Arkadaşlar hiç kasırgaya denk geldinizmi, Çin de bir kere kasırgaya yaklandık, Allahım nasıl şeydir o öyle, Arabaları havalandırıyor...
Doğanın harikasıdır kasırgalar...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Ben Kasirgaya Kasirga Demem 5 Siddetine Ulasmadikcaessin Bakalim,gorelim
![]()
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
ben ce rezalat bişi kasırga eğer sizin de eviniz barkınız öle bi doğa olayında yok olsa bütün varlıklarınızı kaybetseniz sizin için de rezalet bişi olur emin olun.
Kasırgayı bilmem de isc ye iyi yerleştirdi doğa teyze.
içinde olup olmamak bir şanstır, Mesele depremler,kasırgalar,tufanlar, hayatın devamı, ve dünyanın kendini tazelemesi için doğanın harikalarıdır.eğer bunlar olmasa idi, dünya da yaşam devam edemezdi.
Ben bu yönden bakmıştım, elbette ölümlere kimse sevinemez,Ama hayatın içinde ölüm de vardır.
Ölüm sorun değildir, üzücü olan sevdiklerinizden ayrılmaktır.Hele hele size ihtiyacı olan kişileri erken terkederseniz,geri kalanların durumu üzücüdür.
Yoksa kim öldüğünü biliyor ki.
Konu teo tarafından (04.09.08 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.
Adamlara bak dow-dax'ın bütün düşüşünü 50700-750 karşılayıp, 1 puan yükselmelerini bile yukarı için kullanmayı düşünüyorlar gibi...
borsalar insanlık tarihine benzer. uygarlıklar hep gelişir ilerler, borsalar da öle çok uzun vade hep ileri hep ileri
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri