biz de cift dip mi yaptik ne, uwwwww
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
lem yeter basın yeter hasta etmeyin adamı.dow gelmiş bilmem nereye.yeter daha basın.fdow cuma kapanışımıza göre +110 bizim durum meydanda.tamam artık ayyuka çıkmış sürünüyoruz,babalar çıplak biliyoruz...basın ya...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
illa 80000 uzeri kapatacak...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Pis pala
Geceye short bıraktı beni
Herkeze iyi akşamlar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
cümleten iyi akşamlar !
5 dk satışta kapadı..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
vay arkadaş ya...seans kapanmış..peeehhh
BANGA mühim
SHORT kaldım...yidik ayvayı gibi bir hisse kapıldım ama du bakalım.dışarıya bakınca süper ultra mega müsterihim.ama madem düşecekti neden özellikle son yarım saat yağmur gibi satış gelmedi? hı? neden?
başımıza ne geliyorsa zaten bu sistem yüzünden geliyor.karda onun yüzünden zararda![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri