iyi akşamlar,iyi tatiller cümleten..
gevezeliğim üstümdeydi bugün,kafa şişirdimse affola![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
pazartesi olurda bir not artışı haberi falan düşerse valla bilemiyorum.bayram değil seyran değil.dehşet aldılar.spotta GARAN çıldırdı resmen.
inşallah not artışı falan filan olmadan yükseliş olacaksa olsun.yoksa insider ın kralı var demektir bu ki ky ne yapsın böyle bir ortamda.
2 tur bastı çektiler.en son saat 17:15 te 79.725 e kadar indi kapanışa bakın birde.20 dk da 1.000 puan zıplamış geri.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
zon durumz hoppy
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
işte bu cümle ve korku kaynağı cümleleri arıyordum forumda, şort kalmak için.. geç yazdın, flat kaldım
demekki dow %3 falan düşecek ve bu lebronlar önceden biliyorduflat kaldık
**..
bu arada, şşş memüü, geliyon bi selam bile vermiyon foruma farkında değilim sanma..üww
Astatin*, izzetbey, fXci+, uufuk, Kanaatkar, Se_M, The Tatar, antaresist, adalı54+, Lefter, temese, abka, reytohanzan, Adrianinho, kertenkele99, negrolino+, onal, adako, borsa8447, unlimitted, medet, a.kaya, doruk91, dahule34, Javacheff!, DURU, seagate, dream, kanterturk, MALUDA
BANGA mühim
Bakalım ne yapacaklar...ya büyük bir göçüşün hemen öncesindeyiz ya da göçüş möçüş falan yok.hedef feza yeni zirveler...
pembe 1-2 yukarıya gidişi gösterir...diğerleri hep aşağıyı...
aşağı sayım için bir alternatif daha var ama onu göstermedim.PRECHTER'ın kitabında extension not identified denilen bir hareket.9 dalgalık bir iniş.yani uzatmayı 1-3-5 ten hangisi yapıyor meçhul.86.450 den inişte geçerli bu.bunun iptali için 81.500 ün çalışması yeterli.onun dışında bu da ihitmal dahilindedir.
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
yowwwww PAMBIH....
Sağdan bakıyorum soldan bakıyorum...üstten alttan bakıyorum..bu pil bitmiş gibi görüneyo bana yawww... graşacak mı ne
![]()
BANGA mühim
- - - -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri