İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Seren I hocam, paylaşımınız için teşekkür ederim, bu yazıyı okuyunca hisse senetlerimde kar'da olduklarımı ve vob'da her üç vadedeki uzunlarımı kar ile kapattım, şimdi önümüzdeki hafta salıyı bekleme zamanı
günaydın hayırlı kazançlar
şort için sotada bekliyorum....
bence şort poz.için yarın ideal gün...
parmaklarım kaşınıyor..beynim sat diyor..kalbim bekle az daha diyor.barlara bak sabret.
mükafaat büyük olacak..sabırla bekle..anahtar bu ..sabırla beklemek..
bar takibine devam....83.200 özel rakkam barlarda..( bu vade için )
ben şubat vadeye şort için sotadayım...
ormanda pusudayım..ağacın arkasında....
düşmek için çıkıyor....vade sonu tuzağı..barlar yalan söylemez...ne kadar çıkarsa
benim için o kadar iyi.........
haftaya......29.aralık barının altında olacağız bence....yarın çok volatil bir gün....
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
kademeli şort açıyorum...vade sonu olması nedeniyle....ilk parti 83.450 şort..( şubat )
yarın ve p.tesi şorta devam edeceğim.......
Yorumlarım hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.. Herkesin parasına geçer sözü.
Eski ismim SEREN I
lastik patlayınca yüklü şort açacağım...yazmaya çalışacağım...
Eski ismim SEREN I
şimdiden iyi seneler diliyorum arkadaşlar
genelde hedef vermem....dönüşü görmeden hiç vermem....ama bu seferlik varsayım
üzerine EW..sel vereceğim....şubat vade için....
84.000 tepeyse hedef...78.650.............
84.500 yeni yüksek gelirse hedef...78.200....
yıl sonu kapanışı ile abartırlarsa en fazla 85.200 beklerim...o zaman hedef 77.550 olur.
ben söylemiyorum ..barlar konuşuyor....vade sonu olmasa yukardaki analizlere gerek
duymazdım....vade sonuna özel.....
lastik patladı şöför atladıya hazır olunuz..ben hazırım.....çıksada düşecek..çıkmasada..
Eski ismim SEREN I
p.tesi boz abimiz gelecek inşallah....
geldiğinde rakkamlar hazır olsun diye yazıyorum.....boz abim için......
Eski ismim SEREN I
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri