Sayfa 161/185 İlkİlk ... 61111151159160161162163171 ... SonSon
2216 sonuçtan 1.921 ile 1.932 arası

Konu: Biri Geyik Mi Dedi ?

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür
    1.547 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Noel Baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin yavrum... ---- hacı sen bu habertürke niye böyle palavralar üfürdün ne gerek vardı
    O üfürdüğüm palavralar habertürkte değil Türkiyenin en prestijli gazetelerinden biri olan sabah gazetesinde yayınlandı.Öyle kıçıkırık internet haberi değil yani.

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11
    Toplam Teşekkür
    10 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı GOKHANFINDIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O üfürdüğüm palavralar habertürkte değil Türkiyenin en prestijli gazetelerinden biri olan sabah gazetesinde yayınlandı.Öyle kıçıkırık internet haberi değil yani.
    O kadar iyi yalan söylüyorsun demek ki ----- vay be....

Sen sabaha anca 3. sayfa haberi olursun aslında

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

O kadar iyi yalan söylüyorsun demek ki ----- vay be....

Sen sabaha anca 3. sayfa haberi olursun aslında
    Sen de var bişiler.Boş değilsin.Biryerden birşeyleri takmışsın kafaya.Yakında çıkar noel dede.Sen msn falan yazsana özelden falan yada buraya.Sana güzelce cevaplar vereyim.Forum pek uygun değil.Msndeki yazıları resimle yapıştırırsın foruma uygun olur.

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11
    Toplam Teşekkür
    10 Yazısı Teşekkür aldı

Sen de var bişiler.Boş değilsin.Biryerden birşeyleri takmışsın kafaya.Yakında çıkar noel dede.Sen msn falan yazsana özelden falan yada buraya.Sana güzelce cevaplar vereyim.Forum pek uygun değil.Msndeki yazıları resimle yapıştırırsın foruma uygun olur.
    ooo ne bu laubalilik daha ilk günden msn istemeler falan---- arkadaşlık sitesi mi sandın burayı şeker oğlan---------

Her isteyene verme öyle msnini benden sana abi tavsiyesi... Liseli gökhanın resimleri görürüz sonra sağda solda

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Tabi ya seni şimdi hatırladım.Sen şu resimde kusura bakma çok saf çıkmışsın diyen dangalak olmalısın.Tamam ya şimdi anlaşıldı olay.Tamam usta söyle bakalım derdin ne?Paramı verecen yönettirmek için falan?Ben de o yazıyı yazanı hatırlamaya çalışıyordum buldum şimdi.Oğlum öyle ben engellendiğimde arkamdan ne yazıyorsun.Engellenmeden yazsa idin ya.Neyse yavf sen yaz istediğini.Ama madem kaşınıyorsun yakında hazır ol güzelce gider ayak sana da saydırırım ben.

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11
    Toplam Teşekkür
    10 Yazısı Teşekkür aldı

Tabi ya seni şimdi hatırladım.Sen şu resimde kusura bakma çok saf çıkmışsın diyen dangalak olmalısın.Tamam ya şimdi anlaşıldı olay.Tamam usta söyle bakalım derdin ne?Paramı verecen yönettirmek için falan?Ben de o yazıyı yazanı hatırlamaya çalışıyordum buldum şimdi.Oğlum öyle ben engellendiğimde arkamdan ne yazıyorsun.Engellenmeden yazsa idin ya.Neyse yavf sen yaz istediğini.Ama madem kaşınıyorsun yakında hazır ol güzelce gider ayak sana da saydırırım ben.
    Zeki bir çocuk değilsin----- bana çekmediğin buradan belli zaten....

Yanlış ata oynadın evlat....

Sana masamın altındaki çöp tenekesini bile vermem yönetmen için, elma çöpleriyle kağıtları birbirine karıştırırsın sen pamuk prenses

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Zeki bir çocuk değilsin----- bana çekmediğin buradan belli zaten....

Yanlış ata oynadın evlat....

Sana masamın altındaki çöp tenekesini bile vermem yönetmen için, elma çöpleriyle kağıtları birbirine karıştırırsın sen pamuk prenses
    Resimde saf çıkmış isem foruma neden yazdın hem de güldün.Anana sövdürmekten zevk alıyorsan arıyım seni yada istediğin yerde gerekeni söyliyim?Olmaz mı daha rahat olurdu.Bak bu forumda en seviyeli senle tartışıyorum.Seviyeli tartışma yerinde de tartışırız.Seviyesiz de tartısırız.Bu zamana kadar bana hakaret edip de anasına sövmediğim tek şanslı tc vatandaşı sensin?Mutlu oldun mu?Uslu çocuk olmaya karar vermiştim hem sana hem bana yazık olacak.Senden bir anne benden bir forum nicki gidecek yazık olmazmı ikimize de seninki daha değerli ama?Hani sen benle ilgili birşey yazmasan bende senle ilgili hoş olmazmı dede?Daha mutlu yaşamazmıyız?
    Konu GOKHANFINDIK tarafından (11.04.09 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11
    Toplam Teşekkür
    10 Yazısı Teşekkür aldı

Resimde saf çıkmış isem foruma neden yazdın hem de güldün.Anana sövdürmekten zevk alıyorsan arıyım seni yada istediğin yerde gerekeni söyliyim?Olmaz mı daha rahat olurdu.Bak bu forumda en seviyeli senle tartışıyorum.Seviyeli tartışma yerinde de tartışırız.Seviyesiz de tartısırız.
    Len megaloman zibidi, resimde saf çıksan ne cin gibi çıksan ne... ----- Ben senin ne mal olduğunu bilmiyor muyum zaten? Onu ben yazmadım şekeroğlan

Benimle ne seviyeli ne de seviyesiz tartışmaya senin değil 7 sülalenin kapasitesi yetmez ---- Öyle küfür geliyor diyince kaçışacaklardan değilim buna emin olabilirsin, hadi gözlerinden ışın çıkar... Yapma gökhan hahaha kaşar tekeri seni

Teşekkür Teşekkür 
    5
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11
    Toplam Teşekkür
    10 Yazısı Teşekkür aldı

noldu şeker pamuğu, ağlamışsın gidip sağa sola...---- sert çocuk havaların bana sökmez evlat, senin gibi nicelerini yetiştirdik biz...

Teşekkür Teşekkür 
    36
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    53
    Toplam Teşekkür
    27 Yazısı Teşekkür aldı

noldu şeker pamuğu, ağlamışsın gidip sağa sola...---- sert çocuk havaların bana sökmez evlat, senin gibi nicelerini yetiştirdik biz...
    Geyik topigi olunca noel baba da gelmis geyiklerini toplayip...

11. The Following User Says Thank You to assassin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    102
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    20
    Toplam Teşekkür
    9 Yazısı Teşekkür aldı

herkese selam bol kazançlar ya bu 50 msj olayı da ne anlamadım özel mesaj atamıyorum. ben teknik analiz temel analiz öğrenmek, sistem nasıl geliştirilir sizlerden öğrenmek istiyorum ama 50 msj deyip duruyo... bana yardımcı oluuun lütfen..saygılar sevgiler

Teşekkür Teşekkür 
    16.774
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.572
    Toplam Teşekkür

Alıntı silik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese selam bol kazançlar ya bu 50 msj olayı da ne anlamadım özel mesaj atamıyorum. ben teknik analiz temel analiz öğrenmek, sistem nasıl geliştirilir sizlerden öğrenmek istiyorum ama 50 msj deyip duruyo... bana yardımcı oluuun lütfen..saygılar sevgiler
    Daha 6 mesajın var 50 adete gelince özel atabiliyorsun.Yakında sen de kardeşimiz olursun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri