Tabi ya seni şimdi hatırladım.Sen şu resimde kusura bakma çok saf çıkmışsın diyen dangalak olmalısın.Tamam ya şimdi anlaşıldı olay.Tamam usta söyle bakalım derdin ne?Paramı verecen yönettirmek için falan?Ben de o yazıyı yazanı hatırlamaya çalışıyordum buldum şimdi.Oğlum öyle ben engellendiğimde arkamdan ne yazıyorsun.Engellenmeden yazsa idin ya.Neyse yavf sen yaz istediğini.Ama madem kaşınıyorsun yakında hazır ol güzelce gider ayak sana da saydırırım ben.
Resimde saf çıkmış isem foruma neden yazdın hem de güldün.Anana sövdürmekten zevk alıyorsan arıyım seni yada istediğin yerde gerekeni söyliyim?Olmaz mı daha rahat olurdu.Bak bu forumda en seviyeli senle tartışıyorum.Seviyeli tartışma yerinde de tartışırız.Seviyesiz de tartısırız.Bu zamana kadar bana hakaret edip de anasına sövmediğim tek şanslı tc vatandaşı sensin?Mutlu oldun mu?Uslu çocuk olmaya karar vermiştim hem sana hem bana yazık olacak.Senden bir anne benden bir forum nicki gidecek yazık olmazmı ikimize de seninki daha değerli ama?Hani sen benle ilgili birşey yazmasan bende senle ilgili hoş olmazmı dede?Daha mutlu yaşamazmıyız?
Konu GOKHANFINDIK tarafından (11.04.09 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir.
Len megaloman zibidi, resimde saf çıksan ne cin gibi çıksan ne... ----- Ben senin ne mal olduğunu bilmiyor muyum zaten? Onu ben yazmadım şekeroğlan
Benimle ne seviyeli ne de seviyesiz tartışmaya senin değil 7 sülalenin kapasitesi yetmez ---- Öyle küfür geliyor diyince kaçışacaklardan değilim buna emin olabilirsin, hadi gözlerinden ışın çıkar... Yapma gökhan hahaha kaşar tekeri seni
noldu şeker pamuğu, ağlamışsın gidip sağa sola...---- sert çocuk havaların bana sökmez evlat, senin gibi nicelerini yetiştirdik biz...
herkese selam bol kazançlar ya bu 50 msj olayı da ne anlamadım özel mesaj atamıyorum. ben teknik analiz temel analiz öğrenmek, sistem nasıl geliştirilir sizlerden öğrenmek istiyorum ama 50 msj deyip duruyo... bana yardımcı oluuun lütfen..saygılar sevgiler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri