بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bunu göz ardı etmeyin,....
her zaman önce nerede olduğunuzu bilin,....kimsiniz nesiniz ne kadarsınız,...
gaplara dikkat çekmişitim,...küçük terndlerin tadı sürülmeli demiştim,...üçgenler sonlanmadan trend yok,...sıkışan py de gap alternatif kazançtır,.....
o nedenle nerde olduğumuz önemlidir,.....
navigation,.......nevigeyşın,.....![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
eğer kar elde etmek amacınızsa, o halde hareket halindesiniz demektir,...ve o halde bir yerden bir yere intikal ediyorsunuz demektir,...
intikal halinde olan bir kişi, mevkisini bilmeli,....nerede olduğunu,...bu bilindikten sonra geriye kalan hedefe gidilirken yolculuğun konforudur,....
ölese hedef kar dır, hedef asla yön deyildir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
para hep istisnalardan kazanılır,...istisnalar ise hep küçüktür,...küçük olan istisnalar işte burada hep büyüktür,....
dün ve başka günler,...py hep 1 dk da al bırakıyor veya sat,....istisna burada,....
burada kişi,...bu 1 dk al verene kadar oluşmuş satış baskısının ve ya tersinde alış baskısının altında eziliyor,....karda olsada eziliyor,...ve 1 dk önemsenmiyor,...
oysa istisna o,...ve her zaman plav yiyor,....
dxy yukarı
dolar aşağı
işte size korelasyon
gelde çık işin içinden
bizimkiler iyice cıvıttı
ben hala 64000 bekliyorum
günlük tradelerden birşeyler almaya çalışıyorum amma
saatlik 100 ho geçilmeden kalıcı poz yok
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
bu manada,....
verdiğim gold değerleri, parite değerleri, garan değerleri,...vobix değerleri,...hep mevki,...kişi onun üstüne bina edecek, ne için kar için,....
üstad;
alt sarı çizgi ile aşağı kesikli kırmızı çizginin kesişim tarihi ve değeri ile yukarıda kesişen sarı çizgilerin tarih ve değeri verebilirmisiniz?
bu gün yakın olduğumuz için gnlükte tek nokta veriyorum,....
xu030 için,...71819,....üstüne altına,.....Ü/A,....
makası düşerek vobix bulanabilir,....
69351 alt, 72988 üst değer se , bunların gününü meta varsa dikey çizgi attığımızda tarih veriyor
yol haritası çizelim dedim,malum pala kendini ve yol haritasını gizliyor
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri