senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet..sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..
herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..
ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..
madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
senin bana gıcıklığın mı var vob trader.. sana hiçbir laf söylenmemişken havlamaya başlıyorsan eğer bende sarfederim o kelimeyi..
peki, devam edin don gömlek ve çokbilmiş analizlere, bizde size gülmeye devam edelim..çünkü ciddiye alınamayacak kadar komiksiniz..
bu sana son yazım.. daha havlamak istiyorsan dışarı çık, sesin rahatsızlık vermesin..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri