Sayfa 16/39 İlkİlk ... 6141516171826 ... SonSon
458 sonuçtan 181 ile 192 arası

Konu: Seviyeli Tartisma Ortami

Teşekkür Teşekkür 
    4.077
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.831
    Toplam Teşekkür
    915 Yazısı Teşekkür aldı

Standart TARTISMA

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Cırcır,

siz bana gülüyormusunuz?

burada bir sürü ralli şelale diye gırgır şamata yapanlar varmış onlara da gülüyormusunuz?

itiraf geldi ralliler şelaler şamataymış.

demekki herkes pozisyonuna göre yazıyormuş.

gülmüyormusunuz bunlara?

sevgiler.
    kesin konuşan herkese gülerim ben

ben yaparsam sizde bana gülün

2. The Following 2 Users Say Thank You to cırcır For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Vob Trader Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jelibon devam. atlar köpekler istedi diye ölmezler. sıkıosa diğerleride koysun taş altına ellerini. güya biride teşekkür şampiyonu. heralde forumu analiz manyağı yaptı.
    senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet.. sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..

ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..

4. The Following 4 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı cırcır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesin konuşan herkese gülerim ben

ben yaparsam sizde bana gülün

gülüyorum zaten.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür
    2.197 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin don gömlek analizlerin yeterince faydalı oluyor foruma, benim analizlerime ne hacet.. sen jelibon'un yerine neden havlıyorsun ki..herkes haddini bilsin, sarfettiği kelimelere dikkat etsin..

ben asla jelibon'u kırmak istemem.. analizlerini paylaşmasına da karşı değilim.. o bu forum için değerli bir analizci olduğu için kesin ifadeler kullanmasın, yanıltıcı olmasın diye uyarı da bulundum..
    bosver jerfin, para kaybatmek arkadasin sinirlerini bozmus anlasilan.
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

Alıntı nunu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bosver jerfin, para kaybatmek arkadasin sinirlerini bozmus anlasilan.
    ille gel extre yapıştır diyonuz. pozisyonu enter ve exitlarım anı anına düşüyor buraya. boyna kötü haber yapıştırıp foruma long olanlara nispetten başka ne faydanız var.
    Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

madem benim don gömlek lafıma kızıonuz nie boyna herkesin dilinde. sen kimsin bana havlıyor kelimesini kullanıyosun. madem çok iyi anlıyosun yaz sende anı anına benim gibi enter exit noktalarını. etmiorum sarfettiğim kelimelere dikkat. nolcak. kanki modlarına şikayet edip banlatacakmısınız beni. adam analiz yapıor adamın üstüne oynuyosunuz.
    yahu biz kesin konusma demek istiyoruz sn. jelibon'a kendisi de gayet olgun ve medeni insanlar gibi yapiyor tartismasini. senin kraldan cok kralca olmana ne gerek var?
    o kelimeyi kullanmayan sartmiydi? sen kimsin ki bize kopek yakistirmasi yapiyorsun.?
    "Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!

11. The Following 3 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

ille gel extre yapıştır diyonuz. pozisyonu enter ve exitlarım anı anına düşüyor buraya. boyna kötü haber yapıştırıp foruma long olanlara nispetten başka ne faydanız var.
    olur, ben long olanlarin hatirina iyi haber yapistirayim. mantiga bak ya..
    senin gercekten sinirlerin bozulmus, baska bir aciklamasi yok.

13. The Following 3 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

yahu biz kesin konusma demek istiyoruz sn. jelibon'a kendisi de gayet olgun ve medeni insanlar gibi yapiyor tartismasini. senin kraldan cok kralca olmana ne gerek var?
    o kelimeyi kullanmayan sartmiydi? sen kimsin ki bize kopek yakistirmasi yapiyorsun.?
    önce bir TDK sözlüğü bulup atlar köpekler istedi diye ölmezler deyiminin açıklamasını öğrenin ondan sonra kime köpek demişim kime at kime insan öle yorum yapın.

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür

olur, ben long olanlarin hatirina iyi haber yapistirayim. mantiga bak ya..
    senin gercekten sinirlerin bozulmus, baska bir aciklamasi yok.
    siz insanlar long iken zevk alıyosunuz. insanların kayıplarından bunun açıklaması yok.

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

senin bana gıcıklığın mı var vob trader.. sana hiçbir laf söylenmemişken havlamaya başlıyorsan eğer bende sarfederim o kelimeyi..

peki, devam edin don gömlek ve çokbilmiş analizlere, bizde size gülmeye devam edelim.. çünkü ciddiye alınamayacak kadar komiksiniz..

bu sana son yazım.. daha havlamak istiyorsan dışarı çık, sesin rahatsızlık vermesin..

17. The Following 3 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    5.260
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.039
    Toplam Teşekkür

siz insanlar long iken zevk alıyosunuz. insanların kayıplarından bunun açıklaması yok.
    bugune kadar yazdiklarimi birdaha oku. yaziklar olsun, ne diyim.

19. The Following 4 Users Say Thank You to nunu For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri