Bugün Altın.
Dirençler 1727-1737 ve 1751-1756.
Destekler 1709 -1714 ve 1697-1705.
Jelibon.
Bugün Altın.
Dirençler 1727-1737 ve 1751-1756.
Destekler 1709 -1714 ve 1697-1705.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bugün Gümüş
Dirençler 32.20 -32.50 ve 33.01 -33.35.
Destekler 31.25-31.70 ve 30.08-30.6.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Siliver.
Gümüş kritimaniadır.
31 altı sorun olur.
Jelibon.
iv a mı bitti?
iv c mi bitti?
Haftanın kalan 3 günü bunu ortaya çıkaracaktır.
Folluk adını verdiğim 3 oewden geri dönüş yani 1167,117X,1187 son c yukarıyı getirir gape doğru.
Bol şanslar.
Jelibon.
ons piyasalara göre hareket ediyor kanımca
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Altındada aynı, 25 eksi artı 72 saat dibinden normalde beklenilen yukarıdır bir sonraki ay dönümüne.
Gün geçtikçe ayu saldırılarını püskürtmesi bu tezi doğru kılar.
İş anca püskürtemeyip geçen hafta ihal olursa değişir.
Jelibon.
Bir trans ele verir bakana.
İyi oldu gümüş altın gol oldu.
Jelibon.
İki elipsi geçtimi ayu nakavt.
23-28 gld onthe rocks,
7 ARALIK PAPATYA.
jELİBON.
Öyleyse burada bütün dünya bu altın manipilatörünün esiri olmuş.
Adam vade sonuna short olduğu için aşağıya attı yani 22 sine, bütün dünya endeks mendeks herşey aşağı vade sonu bitince de her mok yukarı.
Ağababa pala altında demekki.
Bunları bilmeyen yok olacak bu piyasadan, o yüzden anlatıyoruz bunları.
Jelibon.
Altında haftalık son direnç 1755 ,orayı geçmesi durumunda ne olabilir?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri