Kapanışa ekstrem bir şe olmazsa long kalıcam haftasonuna.
Herkese iyi tatiller.
Kapanışa ekstrem bir şe olmazsa long kalıcam haftasonuna.
Herkese iyi tatiller.
Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısındada bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. -Nietzsche
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Bu arada Dow düşerken takip ettiğim parite ve emtialar hep yatay gitti. Yine Avrupa kapattıktan sonra roketleyecekler mi yoksa...![]()
Sistem ala döndü uzadım bakalım hayırlısı 74350 üzeri kaparsa
geceye longum.
geceye bu sefer uzun.....gün içi daytrader...saat 17 33 de gap trader...
saat 17 33 de tüm gün içi işlemelri flatleyip...son saniyelerde ayrıca gap için poz. alıyom..
Selamlar...Aynen dün akşamki kapanışta olduğu gibi yurtdışlarına kıyasla göreceli olarak güçlü duruyoruz.Bu SHORT pozisyondakiler için huylandırıcı bir durum...Ancak buna rağmen geceye de 75.300 maliyetli SHORT'larla gireceğim.Bir trader eğer zararı kısa tutup karda ise uzun bekleyebilmek istiyorsa(ki bu stratejik anlayış benim trade tarzımın bir özeti sayılabilir...) elde ettiği karın bir kısmından feragat etmesi gerekebileceğini peşinen kabullenmelidir diye düşünüyorum.Ayrıca sevgili Saraylı patrona da paylaşımları için teşekkür ederim.Hepinize çok güzel bir haftasonu diliyorum.İyi akşamlar.
iyitatiller..iyi iftarlar....
iyi akşamlar iyi tatiller dilerim...
halojen,
amma benzerlikmiş ya,
tam dediğin yerde kapadı bu,
hadi bakalım pzt ye...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri