Bu kadar Gayahan muhabbetine depemeyen VOB da taban olur ayrıca... Demedi demeyin...![]()
aynı geçen haftaki graşış gibi...tahvil çıkıyo çıkyo, vob ilgilenmiyo süsü veriyo...sonra ZBaaammmm olmuştu vob...du bakalım Zbartman Zbaammm yapabilecek mi vob u
BANGA mühim
sessizlik!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
asti birkaç olasılık var gerçekten ve bence hepside mümkün.o nedenle kafa karşıtırmak istemiyorum.
yanlız sadece şu kadarını söölim ben 30 kasım-6 ocak arasını bir running flat sayıyorum.XU100 de ise bu bir expanded flat.zirveden 30 kasıma kadar olan düşüş net bir İTKİ bence.sorun 6 ocaktan sonraki iniş.5 dalga bitti ama bu neyin nesi? bir C mi? yoksa C.i mi yoksa uzattıkça uzatacak bir dalganın ortası mı? meçhul...uzatacak bir dalga içindeysek VOB 67/68 e kadar iner...bunun için kısa vadede ilk şart 81.500 1 kontrat bile olsa çalışmamalı artık eğer 67/68 e doğru devam eden bir düşüş içindeysek.bence tabii...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yav asti 78625 kavır emrim vardı sileyim mi?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
ilk dilim 700 den kapandı..
2. coverle 300 de bekler...
ondan sonra flat olcam..
Kv li sistem sat sinyali verdi.
Sisteme uyduk mecburen![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri