lem fişi çekiyoz, 4.000 puan düşürüyoz.
adamın teki gelip fişi 220'ye değil 380'e takıyo...![]()
ben fişi 80,450de çektim de, birinin gelip takması yakındır.
bir sonraki sefere fişi çekmeyecem...kabloyu yan keski ile kesecem...
tabi yan keski ile kesim sırasında kablolara yan keski kısa devre yaptıracağı için sigorta da atacak.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hacı gaga gelmeden 79500 isterük pala
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Ankara karıştı
Torba yasa tasarası mecliste görüşülüyor, bugün yürüyüş yapan göstericiler TBMM ye yürüdü, kızılmeydanda barikat kuran polisle göstericiler birbirine girmiş...
Mısırdan sonra Türkiye mi?
Bu soruya doların yükselişi cevap veriyormu?
Yabancı satışı geldi de haberimizmi yok?
Yabancı yatırımcı ve yabancı basın bu olayları nasıl değerlendirecek?
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
8.18 ..tahvil...
007..bond...james bond...
tahvil olursa 10, olur bond...ama junk bond..hehehhe
BANGA mühim
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
hacı gaga gerçekten kayboldu.
selçuklu gibi bir anket açsak nasıl olur?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
hhüüeeytt..ula ne tembel Zbartmanın yaww.ay döndü yıl döndü, bi EW sayımı koymadım şuraya..oysa 64000 lerdeyken ne güzel saymıştım bunun hedefi 84000 diye...
BANGA mühim
Yaw inanamıyorum... Altın'da short'um ve göçüyor... İnanmıyorum.. Yine rüya görüyorum galiba... Gözyaşlarıma hakim olamıyorum... Bu günleri de mi görecektim... Hüngür hüngür....![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri